ΑΡΗΣ

Κόντης: "Να παραιτηθεί ο Βασσάρας"

Κόντης: "Να παραιτηθεί ο Βασσάρας"
INTIME SPORTS

Την παραίτηση του Κύρου Βασσάρα ζήτησε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης που έκανε γνωστό πως θα υπάρξει αίτημα εξαίρεσης του Μιχάλη Κουκουλάκη.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, ζήτησε από τον Κύρο Βασσάρα να παραιτηθεί στην τοποθέτησή του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΣΚΑΪ ΓΚΟΛ».


Ακόμη αναφερόμενος στον Μιχάλη Κουκουλάκη με αφορμή την σημερινή του διαιτησία στο γήπεδο του Περιστερίου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο τόνισε πως η ΠΑΕ Άρης θα ζητήσει την εξαίρεσή του από την συνέχεια των παιχνιδιών της.

" Είναι τυχαίο που ο Άρης σε κάθε ματς έχει πρόβλημα με τη διαιτησία; Σήμερα έγινε αυτό με τον Φατί, την Πέμπτη αποβλήθηκε ο Καστίγιο, ενώ η πρώτη κίτρινη που είδε δεν υπήρχε ποτέ", δήλωσε αρχικά ο κ. Κόντης κα στην συνέχεια ξέσπασε κατά του Κύρου Βασσάρα:

" Να παραιτηθεί. Πιο πολύ τον ενδιαφέρει η προσωπική του εξέλιξη στην UEFA παρά η πρόοδο της ελληνικής διαιτησίας. Κοιτάζει την καριέρα του. Δεν είναι μομφή αυτό. Αν δεν μπορεί να στείλει σπίτι του τον κάθε Κουκουλάκη, να παραιτηθεί αυτός.


Αν με ακούει ας κάνει παρέμβαση να κάνουμε διάλογο. Ο Καίσαρας δεν φτάνει μόνο να δείχνει ότι είναι τίμιος. Ο νοών νοείτω. Πάει σε σεμινάρια και λέει στους διαιτητές να προσέχουν πως πέφτουν οι παίκτες στα πέναλτι. Στους διαιτητές λέει όμως τα δικά τους λάθη; Να παραιτηθεί. Είναι τυχαίο που δεν υπάρχει Eλληνας διαιτητής στο Euro;".


Στη συνέχεια ο κ. Κόντης έβαλε κατά του Μιχάλη Κουκουλάκη λέγοντας: " Είναι κακός διαιτητής. Όποτε βρίσκει τον Άρη θα κάνει κι ένα λάθος σε βάρος μας. Με τον Παναιτωλικό απέβαλε πάλι τον Φατί με ανύπαρκτη κόκκινη στο τέλος, χωρίς να υπάρχει επαφή με τον αντίπαλο.


Θα ζητήσουμε την εξαίρεσή του, αλλά και τι θα γίνει; Δεν επιτρέπονται. Είναι κακός διαιτητής, αν φύγει από τους πίνακες", και ολοκλήρωσε υποστηρίζοντας: " Δεν πιστεύω ότι υπάρχει σχέδιο εξόντωσης του Άρη γιατί τότε θα πάμε σε άλλα μονοπάτια. Ο Άρης έχει στοχοποιηθεί όμως".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ