ΑΡΗΣ

Κόντης: "Απόφαση-φάρος για τις ομάδες"

Κόντης: "Απόφαση-φάρος για τις ομάδες"

Για την δικαίωση του Άρη από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Superleague μίλησε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης.

Αρχικά ο Γιάννης Κόντης τόνισε στον Άρης FM 92.8 για την δικαίωση της ομάδας: "Είναι η κανονική ροή των πραγμάτων κόντρα στο ρεύμα και σε όσους είχαν προδικάσει την τελική απόφαση. Οι δικαστές είχαν το θάρρος για πρώτη φορά στην Ελλάδα να διατάξουν τη συνέχιση ενός αγώνα και να αποδεχτούν τις σωστά διατυπωμένες θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Είναι δύσκολο στην Ελλάδα να πάρεις τόσο κάθετες αποφάσεις. Οι άνθρωποι κατάλαβαν και κατέληξαν στο δίκιο της ΠΑΕ. Είναι μια απόφαση-φάρος για τις ομάδες.

Επίσης, θέλω να πω και για την στάση του Αστέρα που δεν προσπάθησε να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά".

Στη συνέχεια ο Εκτελεστικός Διευθυντής της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ τόνισε: "Καταδείξαμε το τι λένε οι κανονισμοί και ότι κακώς διακόπηκε ο αγώνας από τον διαιτητή. Είναι μια απάντηση σε αυτούς που λένε ότι η ΠΑΕ είναι ακυβέρνητο καράβι και δεν προφυλάσσει τα συμφέροντα της".

Σχετικά μία ενδεχόμενη τιμωρία του Τριτσώνη σχολίασε: "Αυτά είναι θέματα ΚΕΔ και δεν είμαι αυτός που θα πω ότι κάποιος πρέπει να τιμωρηθεί. Ο αγώνας πρέπει να οριστεί το Μεγάλο Σάββατο και επειδή εκλείπουν οι ημερομηνίες προς τα εκεί οδεύουμε και νομίζω ότι έτσι πρέπει να γίνει".

Τέλος για το αν το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αυτό που ο Άρης θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής απάντηση: "Η απόφαση από ότι βλέπω δεν το διασαφηνίζει αλλά μάλλον αφορά αυτό τον αγώνα και λογικό είναι να οριστούν άλλοι διαιτητές".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ