ΑΡΗΣ

Κοντά σε Κύργια ο Άρης

Κοντά σε Κύργια ο Άρης
INTIME SPORTS

Ο Άρης βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Μιχάλη Κύργια, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Άρης θέλει να ενισχυθεί ενόψει της επόμενης σεζόν και φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μιχάλη Κύργια.

Πρόκειται για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό που την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης και πανηγύρισε την άνοδό του στην Super League από την Football League.

Ουσιαστικά οι δύο πλευρές φέρεται να έχουνε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Κύργια να είχε βρεθεί τις τελευταίες μέρες μεταξύ άλλων στο μεταγραφικό στόχαστρο των ΑΕΚ, ΟΦΗ και Εργοτέλη ενώ είχε δεχθεί και πρόταση ανανέωσης από τον Απόλλων Σμύρνης.

Ο Κύργιας ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Απόλλων Σμύρνης έχοντας υπό τις οδηγίες του Αλέκου Βοσνιάδη 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League στον δρόμο της ανόδου στην Super League και 5 συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδας. Για την ιστορία συνολικά αγωνίστηκε 1443 λεπτά, τα περισσότερα στην θέση του κεντρικού αμυντικού.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και με την σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Σε αντίθεση με τον Κύργια που βρίσκεται προ των πυλών του «Κλεάνθης Βικελίδης» φαίνεται να υπάρχει απόσταση μεταξύ της πρότασης της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης και των απαιτήσεων των Μανώλη Παπαστεριανού και Γρηγόρη Παπαζαχαρία.

Αυτό προέκυψε από την σημερινή συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδης με τον κοινό τους εκπρόσωπο Δημήτρη Καρύδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις και για τις παλιές οφειλές προς τους δύο ποδοσφαιριστές που συνολικά αγγίζουνε τις 400.000 ευρώ όσο και για νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών σύμφωνα με ότι έχει διαρρεύσει έχει να κάνει στο πλαίσιο καταβολής των παλιών οφειλών και πλέον απομένει να φανεί τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ