ΑΡΗΣ

Κοέλιο: "Θέλω να μείνω"

Κοέλιο: "Θέλω να μείνω"
Κοέλιο

Ο Νούνο Κοέλιο σε ραδιοφωνική του συνέντευξη εξέφρασε την επιθυμία του παραμονής του στον Άρη παρά το ότι έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα για 3 χρόνια.

Ο Νούνο Κοέλιο σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ARENA 89,4 εξέφρασε την επιθυμία του παραμονής του στον Άρη παρά το ότι έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα για 3 χρόνια.

Ακόμη αναφέρθηκε στην φετινή χρονιά, στην μάχη της παραμονής και το καθοριστικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο αλλά και τον κόσμο του Άρη.

Αρχικά ο Πορτογάλος είπε: "Ήταν μια πολύ δύσκολη χρόνια ειδικά στο τέλος, καθώς παλέψαμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και αυτό ήταν ψυχοφθόρο. Προσωπικά νομίζω πήγα καλά, βοήθησα την ομάδα και αυτό ήταν θετικό για μένα".

Για την μάχη της παραμονής τόνισε: "Δεν ήταν κάτι εύκολο. Ήταν δύσκολο, υπήρξε φόβος αλλά ήμασταν όλοι κοντά και καταφέραμε να το ξεπεράσουμε".

Για το καθοριστικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο επισήμανε: "Ήταν ένα παιχνίδι σημαντικό για εμάς. Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε και το κλίμα στα αποδυτήρια μετά ήταν πάρα πολύ καλό. Παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξα μιλήσαμε με τους συμπαίκτες μου και ήμασταν πολλοί ευτυχισμένοι".

Για το ενδεχόμενο να συνεχίσει και του χρόνου στον Άρη είπε: "Θέλω να μείνω στην Ελλάδα και τον Άρη. Έχω 3 χρόνια συμβόλαιο με τη Μπενφίκα. Θα μιλήσω μαζί τους και θα δούμε τι θα γίνει, δεν ξέρω ακόμα".

Σχετικά με τον λαό του Άρη ανέφερε: "Ο κόσμος του Άρη είναι ενθουσιώδης. Γεμίζουν το γήπεδο και βοήθησαν τους συμπαίκτες μου και εμένα. Ακολουθούν την ομάδα και εκτός έδρας. Αυτό που θα μου μείνει είναι το γκολ που πέτυχα με τον Παναθηναϊκό. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και ο κόσμος με αγκάλιασε για αυτό το γκολ".

Για τους νεαρούς παίκτες του Άρη και το ενδεχόμενο να αγωνιστούν κάποιοι στο εξωτερικό σχολίασε: "Οι μικροί παίκτες του Άρη έχουν να μάθουν πολλά. Έχουν δυνατότητες αλλά θέλουν πολύ δουλεία. Θα μπορούσαν κάποιοι να διακριθούν και στο εξωτερικό, αλλά όπως είπα θέλει πολύ δουλεία".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ