ΑΡΗΣ

Κλειστά αυτιά ζήτησε ο Μιλίνκοβιτς

Κλειστά αυτιά ζήτησε ο Μιλίνκοβιτς

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς τις τελευταίες μέρες έριξε το βάρος στην ανύψωση της ψυχολογίας εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ενώ ζήτησε από τους παίκτες να κλείσουν τα αυτιά τους.

Στα πλαίσια των οδηγιών του Ζόραν Μιλίνκοβιτς στους ποδοσφαιριστές του εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας ο Σέρβος τεχνικός τους ζήτησε να κλείσουνε τα αυτιά τους.

Σε μία λογική που έχει να κάνει με την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στις κερκίδες ώστε να μην επηρεαστούνε από αυτήν αλλά και στις υποδείξεις του διαιτητή Σιδηρόπουλου.

Παράλληλα όλες αυτές τις ημέρες στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος ο Μιλίνκοβιτς είχε ρίξει το βάρος του και στην ανύψωση της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών του. Κάτι που είχε να κάνει εξαιτίας των τριών συνεχόμενων ηττών στο πρωτάθλημα τηςSuperLeagueαλλά και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Ακόμη ο τεχνικός του Άρη δείχνει διατεθειμένος να κάνει πράξη τις αλλαγές που δεν είχε κρύψει πως θα προχωρήσει τόσο μέσα από τις προπονήσεις των δύο τελευταίων εβδομάδων όσο και από τις χθεσινές του δηλώσεις.

Η πιο χαρακτηριστική είναι η πρόθεση χρησιμοποίησης του Σταυρόπουλου στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Ψυχογιού κι ενώ ο πρώτος έχει παίξει στην φετινή χρονιά μόνο ως δεξί χαφ.Ακόμη ο Κύργιας θα πάρει την θέση του Πουλίδο στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο ως παρτενέρ του Έλσνερ με τον Μαργαρίτη να παραμένει ως αριστερό μπακ.

Ακόμη ο Μανιάς θα ξεκινήσει βασικός αλλά ως αριστερός χαφ και όχι στην κορυφή της επίθεσης όπου θα είναι ο Αγγελούδης με τον Αγκάνθο να παραμένει στον πάγκο και δεξί χαφ ο Ουντότζι.Ενώ στην μεσαία γραμμή ο Ηρακλής θα παίξει μπροστά από τα στόπερ με τους Τάτο και Τριανταφυλλάκο ως εσωτερικά χαφ και τον Διούδη να είναι κάτω από τα δοκάρια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ