ΑΡΗΣ

"Κίτρινη" απόβαση στο Μάντσεστερ

"Κίτρινη" απόβαση στο Μάντσεστερ
Τα βλέπουν όλα... αγγλικά, οι φίλοι του Άρη INTIME SPORTS

Η σέντρα του επαναληπτικού του Άρη για την φάση των 32 του Europa League με την Μάντσεστερ Σίτι στο City of Manchester μπορεί να έχει οριστεί από την UEFA για τις 22:05 ωστόσο οι φίλαθλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης φρόντισαν από την Τετάρτη λίγα λεπτά μετά την άφιξή τους να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Πολύ περισσότερο από σήμερα το πρωί όταν και διασκορπισμένοι σε διάφορες γωνιές της αγγλικής πόλης φρόντισαν να τις δώσουν το δικό τους κιτρινόμαυρο χρώμα και να κάνουνε αντιληπτό στους κατοίκους της ότι δεν είναι μόνοι τους.


Ότι στο Μάντσεστερ θα βρίσκονταν σήμερα περίπου 5.000 φίλαθλοι του Άρη για να ζήσουν μία ακόμη ευρωπαϊκή βραδιά της ομάδας τους θέλοντας να πανηγυρίσουν μία ακόμη ιστορική πρόκριση.

Μία πρόκριση που θα έχει την δική της ξεχωριστή σημασία και αξία αφού το σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι πρόκειται για το Νο1 φαβορί του Europa League την στιγμή αυτή με μπάτζετ πολλαπλάσιο αυτού της ομάδας της Θεσσαλονίκης.


Οι βόλτες των φιλάθλων του Άρη είχανε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί με αποκορύφωμα μία μαζική μεσημεριανή τους επίσκεψη στο Όλντ Τράφορντ. Την έδρα της μεγάλης αντιπάλου της Σίτι στα τοπικά ντέρμπι, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το περιβόητο «θέατρο των ονείρων» να αναμένει τον επαναληπτικό της ομάδας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κόντρα στην Μαρσέιγ για την φάση των 16 του Champions League μετά το χθεσινό 0-0.


Εκτός από τους ουκ ολίγους φιλάθλους του Άρη το Όλντ Τράφορντ επισκέφθηκε και η πλειοψηφία των Ελλήνων ποδοσφαιριστών της ομάδας με εξαίρεση τον Μάρκο Βελλίδη ο οποίος για κακή του τύχη δεν μπόρεσε να τους ακολουθήσει παραμένοντας στο ξενοδοχείο δίνοντας την μάχη για να ξεπεράσει τον πυρετό για να μπορούσε σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρει χρόνο συμμετοχής.


Κάτι βέβαια πολύ δύσκολο να συμβεί από την στιγμή που ο Μιχάλης Σηφάκης είναι σε θέση μάχης και ετοιμοπόλεμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ένα παιχνίδι που δικαιολογημένα ο διεθνής τερματοφύλακας δεν θέλει με τίποτα να χάσει όπως ίσχυε και με το πρώτο της περασμένης Τρίτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Όπως και έγινε υπερασπίζοντας και με το παραπάνω την εστία του Άρη και πετυχαίνοντας με εντατική θεραπεία να ξεπεράσει την διάταση που είχε κληρονομήσει έξι μέρες νωρίτερα στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας στο AEL FC ARENA με τον Καναδά.


Πλέον με την αντίστροφη μέτρηση να έχει ήδη ξεκινήσει για την σέντρα του σημερινού επαναληπτικού για την φάση των 32 του Europa League στο City of Manchester αξίζει να σημειωθεί στις τάξεις των «πολιτών» υπάρχει αναστάτωση όσον αφορά την παρουσία των φιλάθλων του Άρη στις κερκίδες.


Δεν είναι τυχαία εξάλλου η αναφορά στην ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας για κάλεσμα στους δικούς της φιλάθλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να ξεπεράσουν με την φωνή τους αυτές των φιλάθλων του Άρη που εκτός από όσους ταξίδεψαν από την Ελλάδα αλλά και τις γύρω ευρωπαϊκές χώρες κάτι ανάλογο συνέβη και από την Πάφο της Κύπρου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ