ΑΡΗΣ

Κινείται για Τριανταφύλλου

Κινείται για Τριανταφύλλου
INTIME SPORTS

Ο ΄Άρης κινείται για την απόκτηση του Δαμιανού Τριανταφύλλου.

Ο Άρης μπορεί να απέκτησε τον Νίκο Τσουμάνη και να απομένουνε μόνο οι υπογραφές για την απόκτηση του Άγγελου Σικαλιά για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνάς του ωστόσο για το δεξιό άκρο κινείται για τον Δαμιανό Τριανταφύλλου.

H επικείμενη πτώση του Πανσερραικού στην Football League δίνει και επισήμως την ελευθερία στους 13 παίκτες που είχαν συμβόλαιο μεταξύ των οποίων είναι και ο Δαμιανός Τριανταφύλλου που βρίσκεται στα υπόψη του τεχνικού του Άρη Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο Σερραίος τεχνικός εξάλλου μετά την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνάς του με τους Νίκο Τσουμάνη και Άγγελο Σικαλιά θέλει μία ακόμη λύση για το δεξί του άκρο και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού τον ενδιαφέρει.

Δεν είναι τυχαίο ότι τις τελευταίες μέρες έχουνε γίνει δύο επαφές μεταξύ των δύο πλευρών και απομένει πλέον μέσα στα επόμενα 24ωρα αν θα γίνει και η τρίτη που θα είναι και η καθοριστική με τον 22χρονο που πέρσι ήταν βασικός στα "λιοντάρια" στο πρωτάθλημα της Football League με 24 παιχνίδια.

Στην διάρκεια της ημέρας εξάλλου αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Ανδρέας Τάτος αλλά και να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Άγγελου Σικαλιά ενώ ο Νιγηριανός Τζον Ιμπέχ που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη είναι να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ