ΑΡΗΣ

Κατσαβάκης: "Θα καταθέσω την ψυχή μου"

Κατσαβάκης: "Θα καταθέσω την ψυχή μου"
Αστέρας - Δόξα 1-0 Κατσαβάκης INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης προχώρησε το απόγευμα στην παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας Μάκη Κατσαβάκη που τόνισε πως θα καταθέσει και την ψυχή του.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης προχώρησε το απόγευμα στην παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας Μάκη Κατσαβάκη που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις προσεχτικές μεταγραφικές κινήσεις που θα πρέπει να γίνουνε.

Ο Σερραίος τεχνικός από την πρώτη του τοποθέτηση έδειξε να γνωρίζει που έρχεται, εξάλλου είχε βρεθεί στην άκρη του πάγκου του Άρη και στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2004-2005, αλλά ξεκαθάρισε πως έχει την δύναμη και την τόλμη να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα.

Τον Κατσαβάκη καλωσόρισε ο Αντώνης Ζαμπέτας λέγοντας: «Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία. Μπήκαμε σε μια διαδικασία αξιολόγησης προπονητών και αποφασίσαμε ότι η καλύτερη και πιο ενδεδειγμένη λύση ήταν ο κ. Κατσαβάκης.

Είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, τα δεδομένα του Άρη και την πίεση για επιτυχία. Θα προσπαθήσουμε με πολύ δουλειά και στήριξη ώστε να δουλέψει απρόκοπα και να δώσει αυτά που μπορεί».

Όσο για τον νέο τεχνικό του Άρη στην αρχική του τοποθέτηση δήλωσε: «Αντιλαμβάνομαι ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και τα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας είναι μεγάλα», και πρόσθεσε: «Με πολύ δουλειά, τύχη και την βοήθεια του θεού μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να καταθέσουμε την ψυχή μας για το μεγαλείο αυτού του συλλόγου.

Να παραμερίσουμε το εγώ και να δουλέψουμε όλοι για το εμείς», για να παραδεχθεί: «Υπάρχουν προβλήματα, τα ξέρω, αλλά έχω και τη δύναμη και τη τόλμη και την εμπειρία να τα ξεπεράσω”.

Σχετικά με τον σχεδιασμό του ρόστερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου είπε: «Θα χρειαστεί να γίνουν πολύ προσεκτικές κινήσεις στις μεταγραφικές μας επιλογές, γιατί υπάρχει το περιοριστικό μέτρο.

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, αλλά να κάνουμε και γρήγορες κινήσεις, για να προλάβουμε το κομμάτι της προετοιμασίας. Μπορεί να υπάρχουν τακτικές και τεχνικές αδυναμίες από τα νέα παιδιά, ίσως και λόγω απειρίας, αλλά αυτό θα πρέπει να το αντισταθμίσουμε με πολύ τρέξιμο».

Κι όσο για τον ίδιο υποστήριξε: «Θα δουλέψω με όλο μου το είναι, θα καταθέσω την ψυχή μου για να μπορέσει η ομάδα να ξαναβρεί τον δρόμο της και όλοι αυτό πρέπει να κάνουμε.

Αυτή ίσως θα είναι η πιο δύσκολη χρονιά της καριέρας μου, αλλά αν υπάρχει υπομονή από όλους μας και στήριξη και τύχη στις μεταγραφές και μου δοθεί ο ανάλογος χρόνος, θα πετύχουμε. Η ομάδα θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα», για να καταλήξει: «Εδώ ακριβώς χρειάζεται αυτή η μεγάλη δυναμική του κόσμου, να στηρίξει την ομάδα, όχι τα πρόσωπα, αλλά τον ίδιο τον Άρη».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ