ΑΡΗΣ

Κατσαβάκης: "Ο Βελλίδης το χόνδρινε πολύ"

Κατσαβάκης: "Ο Βελλίδης το χόνδρινε πολύ"
INTIME SPORTS

Ο Μάκης Κατσαβάκης μίλησε για το επεισόδιο με τον Βελλίδη και τόνισε πως θα μιλήσει με την διοίκηση για το θέμα.

"Ανατρέψαμε την άσχημη εικόνα του αγώνα με τον Πανιώνιο. Κάναμε καλή εμφάνιση. Δικαιούμασταν τους τρεις βαθμούς. Αν και απειληθήκαμε 2-3 φορές από τον ΟΦΗ, αλλά θα μπορούσαμε με έχουμε πάρει το προβάδισμα και μετά να διαχειριστούμε τις δυνάμεις μας", είπε αρχικά ο τεχνικός του Άρη.

Για τον Βελλίδη, είπε: "Το χόνδρινε πολύ το παιχνίδι ο Μάρκος πριν από λίγο στα αποδυτήρια. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη κατάλοιπα από τα προηγούμενα παιδιά που αποχώρησαν. Δεν μπορεί να είναι αυθάδης ένας ποδοσφαιριστής στον προπονητή και τον συνεργάτη του.

Εγωισμοί, νεύρα και μαγκίτσες στην άκρη. Ο Άρης είναι πάνω απ΄ όλους μας. χόνδρινε το παιχνίδι πολύ ο φίλος μας ο Βελλίδης. Θα πρέπει να μιλήσω με την διοίκηση", τόνισε για το πειθαρχικό παράπτωμα με τον Μάρκο Βελλίδη προαναγγέλοντας ουσιαστικά την επιβολή τιμωρίας μέσω χρηματικού προστίμου".

Για τον Παπαστεριανό ήταν πιο συγκαταβατικός λέγοντας: " Υπήρξε ένα θέμα με τον Παπαστεριανό και θεώρησα πως δεν μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το παιχνίδι όμως κάναμε μια κουβέντα και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα".

Για το ματς με τον ΟΦΗ δήλωσε: "Ανατρέψαμε την άσχημη εικόνα που είχαμε στο πρώτο ματς με τον Πανιώνιο. Κάναμε σε γενικές γραμμές καλή εμφανιση και δικαιούμασταν αναμφίβολα τους τρεις βαθμούς. Είχε και ο ΟΦΗ 2-3 καλές στιγμές στο παιχνίδι αλλά θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και να διαχειριστούμε καλύτερα τις δυνάμεις μας. Στο τέλος υπήρξε κούραση και κάναμε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές".

Για την εμφάνιση βασικών παικτών όπως ο Καπετάνος που δεν έχουνε την αναμενόμενη απόδοση τόνισε: "Η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά υπάρχει δικαιολογία. Στην προετοιμασία είχε δύο διαστρέμματα τα οποία τον έφεραν αρκετά πίσω όσον αφορά τη φυσική κατάσταση. Προσπάθησε σήμερα αλλά και μετά την αλλαγή ρόλων όταν και πήγε εξάρι δηλαδή ήταν ακόμη πιο δύσκολο γι΄ αυτόν. Είναι άσχημο πάντως μετά από 2-3 λάθος πάσες να αποδοκιμάζεται".

Για τον νεαρό Νταμαρλή σημείωσε: "Έκανε πολύ καλό παιχνίδι όσο έπαιξε. Όμως λόγω απειρίας κυρίως δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά τις δυνάμεις του. Καλή εμφάνιση έκανε και ο ανέτοιμος Ψυχογιός όμως και αυτός στα τελευταία 15 λεπτά ζητούσε αλλαγή την οποία δεν μπορούσαμε να κάνουμε καθώς είχαν γίνει και οι τρεις".

Τέλος για την μεταγραφή επιθετικού ξεκαθάρισε: "Υπήρχαν εμπόδια που δεν ήταν μέσα στις δυνάμεις μας να τα ξεπεράσουμε. Υπήρχαν κάποιες αξιόλογες περιπτώσεις όμως ζητούσαν μεγάλες προκαταβολές και πολλά χρήματα. Πάντως σίγουρα χρειαζόμαστε ένα επιθετικό".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ