ΑΡΗΣ

Κατέληξε στην ενδεκάδα του ντέρμπι

Κατέληξε στην ενδεκάδα του ντέρμπι
INTIME SPORTS

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης του Άρη θα ανακοινωθεί η αποστολή για το αυριανό ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής με τον Πανσερραϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με την ενδεκάδα να έχει "κλειδώσει".

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αναμένεται να παρατάξει την ενδεκάδα που αντικατοπτρίζει τις βασικές του σκέψεις, αφήνοντας την άκρη δεύτερες γνωρίζοντας πως η νίκη στο κυνήγι της κορυφής και της μείωσης του -4 στο -1 από τα «λιοντάρια» αποτελεί μονόδρομο.

Ιδίως μετά την επιστροφή των Γεωργιάδη, Σουνά και Καλογέρη τα χέρια του 57χρονου τεχνικού έχουνε «λυθεί» με τον ίδιο να έχει καταλήξει και στους υπόλοιπους που θα ξεκινήσουν από την αρχή στο αυριανό ραντεβού. Μάλιστα στα θετικά είναι ότι μπορεί να υπολογίζει τελικά και στον Βασίλη Κωνσταντινίδη που χθες έδωσε το παρών στην προπόνηση.

Ο Φυσέκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Γκόλια και Σαμαρά στο κέντρο της άμυνας. Ο Γεωργιάδης επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ στο αριστερό για ακόμα ένα παιχνίδι θα αγωνιστεί ο Λιόνης αντί του Λιόλιου.

Σανιά και Καλογέρης θα αποτελέσουν το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής ενώ στις πτέρυγες της επίθεσης θα αγωνιστούν αριστερά ο Σουνάς και δεξιά ο Ν΄ Λουντούλου. Κι όσο για την κορυφή της επίθεσης το δίδυμο θα αποτελέσουν οι Πόι και Καπνίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιες από τις χαρακτηριστικές ατάκες του Καλαϊτζίδη από την Δευτέρα όταν και ξεκίνησε η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ήταν: « Προετοιμαστείτε ψυχολογικά, οι μέρες πλησιάζουν» και «Αποδείξτε ότι είστε καλύτερη ομάδα».

Ατάκες στην προσπάθειά του να διατηρεί συνεχώς σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του. Το αυριανό παιχνίδι εξάλλου εκτός από το κυνήγι της νίκης θα αποτελέσει και παιχνίδι αποδείξεων για τους ποδοσφαιριστές του Άρη δικαιολογώντας τον ντόρο που έχει γίνει γύρω από το όνομά τους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ