ΑΡΗΣ

Καταλήγει για δύο θέσεις ο Καλαϊτζίδης

Καταλήγει για δύο θέσεις ο Καλαϊτζίδης

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Αρναίας, με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να καταλήγει στο βασικό του σχήμα.

Η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλων Αρναίας μπαίνει στην τελική της ευθεία με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να καταλήγει στο βασικό του σχήμα.

Στην σημερινή προπόνηση θα αρχίσουν να φαίνονται και οι τελικές σκέψεις του τεχνικού του Άρη που αναμένεται να δείξει ποιον προτίθεται να χρησιμοποιήσει στην θέση του δεξιού μπακ και του δεξιού χαφ.

Για το δεξί άκρο της άμυνας ο 58χρονος τεχνικός του Άρη έχει δοκιμάσει αυτές τις μέρες τους Λιόνη, Λεμονή και Σταυρόπουλο με αυτόν που έχει το προβάδισμα να είναι ο πρώτος.Κι όσο για την θέση του δεξιού χαφ απόντος του Σουνά, λόγω της παρουσίας του στην Εθνική Ελπίδων, με τον Ν΄ Λουντούλου να ξεκινάει σαν αριστερός χαφ την θέση διεκδικούνε οι Νάκας και Παπαδόπουλος ενώ θέση διεκδικεί και ο Σταυρόπουλος.

Κατά τα άλλα, δεν αναμένεται να υπάρξουνε άλλες αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.Χθες εξάλλου η απουσία του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς από την προπόνηση είχε να κάνει για να παρακολουθήσει το εξ αναβολής παιχνίδι του προσεχή αντιπάλου της ομάδας Απόλλων Αρναίας με τον Εθνικό Αγιονερίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ