ΑΡΗΣ

Κάμπος: "Η θέση του Άρη είναι στη Super League"

Κάμπος: "Η θέση του Άρη είναι στη Super League"
INTIME SPORTS

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Άρη, Πάουλο Κάμπος, αναπτύσσει μέσα από το Sport24.gr τα σχέδιά του για τη φετινή ομάδα και αλλά και τους απώτερους στόχους της.

Ο Πάουλο Κάμπος ξετυλίγει μέσα από το Sport24.gr τα σχέδια και τις φιλοδοξίες του για το φετινό Άρη, αλλά και των επόμενων χρονιών, εξυμνεί τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, ενώ μιλά για το πέρασμά του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τον Μέσι, τον Ρονάλντο, τον Νεϊμάρ, αλλά και τη "σελεσάο".

Ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα, σε μία μεγάλη ομάδα

Ο 57άχρονος Βραζιλιάνος τεχνικός, Πάουλο Κάμπος, εξήγησε στο Sport24.gr ότι η δίψα να δουλέψει σε μία μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, τον οδήγησαν πει αμέσως "ναι" στον Άρη, που πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

"Η πρώτη μου προτεραιότητα ήταν να γυρίσω Ελλάδα και ειδικά σε μία μεγάλη ομάδα. Οι αναμνήσεις μου ήταν εξαιρετικές και από τότε που έφυγα από αυτή τη χώρα, το έλεγα ότι ήθελα να γυρίσω. Από τη στιγμή που δέχθηκα το τηλέφωνο από τον Άρη δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή. Είναι ακριβώς, αυτό που ήθελα. Να επιστρέψω στην Ελλάδα και σε μία μεγάλη ομάδα.

Κάμπος: "Η θέση του Άρη είναι στη Super League"
INTIME SPORTS

Αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη για το γεγονός ότι είμαι προπονητής μίας ιστορικής ομάδας, όπως είναι ο Άρης. Ο Άρης είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, με πολύ κόσμο, μία ομάδα που χρειάζεται όμως, βοήθεια. Και εγώ είμαι εδώ, για να δώσω αυτή τη βοήθεια."

Πέντε - έξι μεταγραφές γιατί δεν βγαίνει....

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και ο Πάουλο Κάμπος τεκμηριώνει στο Sport24.gr γιατί ζητά 5-6 ποδοσφαιριστές έμπειρους να στελεχώσουν το έμψυχο δυναμικό του Άρη, δίνοντας προτεραιότητα στους Έλληνες.

Υπάρχουν οι κάρτες και οι τραυματισμοί και σίγουρα θα χρειαστούν ανάσες στη συνέχεια.

"Είπα ότι θέλουμε 5-6 μεταγραφές. Κατά προτίμηση παίκτες έμπειρους. Αυτό το λέω γιατί δεν γίνεται να βγει η χρονιά με ένα μικρό ρόστερ.

Υπάρχουν οι κάρτες, οι τραυματισμοί, υπάρχουν πολλά πράγματα και σίγουρα θα χρειαστούν ανάσες στη συνέχεια.

Κάμπος: "Η θέση του Άρη είναι στη Super League"
INTIME SPORTS

Κατά προτίμηση θα θέλαμε να είναι Έλληνες οι ποδοσφαιριστές, αλλά από την άλλη πλευρά θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα μείγμα από ποδοσφαιριστές τόσο από την ευρωπαϊκή αγορά, όσο και από αυτή της Λατινικής Αμερικής."

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει ταλέντο

Έχει δουλέψει δίπλα σε μεγάλους ποδοσφαιριστές, ως βοηθός του Λουσεμπούργκο στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και ως πρώτος τεχνικός στην Μποταφόγκο και τη Φλουμινένσε. Ο Πάουλο Κάμπος εξυμνεί στο Sport24.gr το ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή, αρκούμενος να βλέπει η δουλειά του να αποδίδει άμεσα αποτελέσματα.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει μεγάλο ταλέντο

"Είναι πολύ εύκολη η συνεργασία με τους Έλληνες νεαρούς ποδοσφαιριστές γιατί το πίστευα πάντα, το πιστεύω και θα το πιστεύω ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει μεγάλο ταλέντο. Είναι άριστος επαγγελματίας, και πολύ ποιοτικός.

Κάμπος: "Η θέση του Άρη είναι στη Super League"
INTIME SPORTS

Δεν μπορώ να απαντήσω, υποθετικά τι θα κάνουμε το χρόνο. Μπορεί εσείς να λέτε ότι ο Άρης θα ανεβεί, αλλά εγώ θέλω να είμαι προσγειωμένος, να ανεβούμε πρώτα, να δούμε τι μπάτζετ έχουμε και μετά βλέπουμε. Εγώ μένω στο παρόν, γνωρίζω ότι όταν ανέλαβα την ομάδα ήταν στην 11η θέση και τώρα είναι στην 1η."

Η θέση του Άρη είναι στη Super League

Ποιος είναι ο στόχος του φετινού Άρη; Ποιος αυτός των επόμενων χρονιών; Δεν υπάρχει πιο κατάλληλος να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα από τον Πάουλο Κάμπος.

Ο Άρης, η ομάδα, η φανέλα και η ιστορία, είναι στη Super League

"Στόχος πρώτος του Άρη είναι να κερδίσει την άνοδο, είναι ο μοναδικός στόχος και γι' αυτόν παλεύουμε. Μετά εάν τα καταφέρουμε και του χρόνου είμαστε στη δεύτερη κατηγορία και είμαι στην ομάδα, δεν υπάρχει άλλος στόχος από την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Ο Άρης, η ομάδα, η φανέλα και η ιστορία, είναι στη Super League, ανήκει στη Super League. Εκεί είναι η θέση του."

Ο κόσμος του Άρη θα λατρέψει ξανά τον Κόκε

O Κόκε λάτρεψε και λατρεύτηκε από τον Άρη. Το ενδεχόμενο επιστροφής του μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ. Τι γνώμη έχει ο Πάουλο Κάμπος για τον Ισπανό επιθετικό. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός καταθέτει την άποψή του για τον Σέρχιο Κόκε στο Sport24.gr:

Κάμπος: "Η θέση του Άρη είναι στη Super League"
INTIME SPORTS

"Η μεταγραφή του Κόκε, ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Ο Κόκε είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, ένας άριστος επαγγελματίας. Δεν ξέρω εάν θα έρθει, αλλά εάν έρθει, θα είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ο κόσμος του Άρη, θα τον λατρέψει ξανά."

Το γκαλάκτικο όνειρό μου

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι από το 2005, ο Πάουλο Κάμπος ήταν κάτοικος "Santiago Bernabeu". Βοηθός του Βαντερλέι Λουσεμπούργκο στον πάγκο της Ρεάλ συνεργάστηκε με τον Ζιντάν, τον Κασίγιας, τον Ραούλ, τον Ρονάλντο και τον Ρομπέρτο Κάρλος. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Άρη μοιράζεται στο Sport24.gr μυστικά από τη συνεργασία του με τους "galacticos".

Κάμπος: "Η θέση του Άρη είναι στη Super League"

"Το να δουλεύεις με ανθρώπους σαν τον Κασίγιας, τον Ρονάλντο, τον Ζιντάν, τον Ραούλ και τον Φίγκο, είναι τόσο εύκολο, όπως το να δουλεύεις με τα νέα παιδιά του Άρη. Μπορεί όλοι τους να είναι μεγάλοι ποδοσφαιριστές και αστέρια, αλλά ήταν όλοι τους άριστοι επαγγελματίες και η συνεργασία ήταν άριστη.

Έζησα τους γκαλάκτικος από μέσα. Μία ομάδα όνειρο.

Αυτό που έζησα στη Ρεάλ, ήταν ένα όνειρο ζωής. Έζησα τους γκαλάκτικος από μέσα. Μία ομάδα όνειρο. Μία από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Αυτή την εμπειρία θα την κουβαλώ, για πάντα στη ζωή μου."

Να εκμεταλλευτείτε τη βραζιλιάνικη πηγή

Πρέπει οι ελληνικοί σύλλογοι να επενδύουν σε ταλέντα από τη Βραζιλία ; Ο έμπειρος τεχνικός είναι κατηγορηματικός, ως προς τα κέρδη που είναι δυνατόν να αποκομίσουν οι ελληνικοί σύλλογοι από αυτό.

Κάμπος: "Η θέση του Άρη είναι στη Super League"

"Η Βραζιλία είναι πάντα μία συνεχής πηγή ταλέντων που τροφοδοτεί όλο τον κόσμο. Κατά τη γνώμη μου πρέπει και μπορούν οι ελληνικές ομάδες, να κερδίσουν πολλά από αυτό. Να πάρουν φθηνά ποδοσφαιριστές και ύστερα να τους μεταπωλήσουν, κερδίζοντας αρκετά χρήματα."

Μέσι vs Ρονάλντο = Χ And the winner is.....

Κριστιάνο Ρονάλντο ή Μέσι; Το δίλημμα όλης της ποδοσφαιρικής υφηλίου, τίθεται και στον Πάουλο Κάμπος. Αυτός, σαν Βραζιλιάνος που είναι κάνει μία υπέροχη ντρίμπλα και απαντά διαφορετικά.

Πιστεύω ότι σε 4-5 χρόνια, ο Νεϊμάρ θα είναι μπροστά από όλους

"Τώρα στον κόσμο υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που μάχονται για τον καλύτερο του κόσμου. Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι δύο ποδοσφαιριστές, οι καλύτεροι του κόσμου, με παρόμοια χαρακτηριστικά. Αλλά για εμένα, υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που θα τους ξεπεράσει τα επόμενα χρόνια και λέγεται Νεϊμάρ. Πιστεύω ότι σε 4-5 χρόνια, ο Νεϊμάρ θα είναι μπροστά από όλους, θα είναι ο καλύτερος του κόσμου."

Ντούνγκα και Ταφαρέλ θα φέρουν ξανά τη Βραζιλία στην κορυφή

Βραζιλιάνος, ο Πάουλο Κάμπος είδε τη χώρα του να διοργανώνει το πρόσφατο Μουντιάλ, αλλά να μην καταφέρνει να το κατακτήσει. Ο Ντούνγκα μπορεί να επαναφέρει τη "σελεσάο", στην κορυφή του κόσμου; Δείτε τι απαντά ο τεχνικός του Άρη στο Sport24.gr:

Η θέση της εθνικής Βραζιλίας είναι στην κορυφή του κόσμου

"Το επόμενο Μουντιάλ διεξάγεται στη Ρωσία, επί ευρωπαϊκού εδάφους. Σε μία χώρα που έχει δείξει ότι διαθέτει και τους πόρους και τα στάδια, για να διοργανώσει ένα φανταστικό Παγκόσμιο Κύπελλο. Πιστεύω ότι η Βραζιλία, η Αργεντινή και άλλες 4-5 ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Η θέση της εθνικής Βραζιλίας είναι στην κορυφή του κόσμου και ο Ντούνγκα με τον Ταφαρέλ, έχουν όλα τα φόντα για να την επαναφέρουν."

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ