ΑΡΗΣ

Κάλεσμα Καπετάνου στον κόσμο

Κάλεσμα Καπετάνου στον κόσμο
Καπετάνος

Ο Κώστας Καπετάνος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ στάθηκε στην βελτίωση της εικόνας του Άρη ενώ προχώρησε και σε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας.

Κάλεσμα στον κόσμο του Άρη εν όψει της συνέχειας της χρονιάς έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ ο Κώστας Καπετάνος στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA.

Ο μέσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης στάθηκε στην βελτίωση της εικόνας της ομάδας Μάκη Κατσαβάκη σε σχέση με αυτήν της πρεμιέρας στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και μίλησε ακόμη και για έξοδο στην Ευρώπη.

"Αλλάξαμε πολύ την εικόνα μας σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο. Πιέσαμε τον αντίπαλο, θέλαμε να προηγηθούμε αλλά δεν τα καταφέραμε.

Απλά θα πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι η ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα μπαίνει στο γήπεδο και θα παλεύει όλους τους αγώνες, κάτι που δεν έγινε στην πρεμιέρα στη Νέα Σμύρνη.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, χρειαζόμαστε τη στήριξη του και δεν θα πρέπει να απογοητεύεται. Εμείς θα προσπαθήσουμε. Ξέρουμε πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα γιατί πλέον δεν έχουμε παίκτες που παίρνουν 800.000 ευρώ και 1 εκ. ευρώ.

Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και πρέπει ο κόσμος να είναι δίπλα της. Εμείς οι παλιοί ξέρουμε το βάρος της φανέλας. Τα νέα παιδιά θα βοηθήσουν να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο κι αν το γήπεδο είναι γεμάτο δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Θα είμαστε δυνατοί και αυτοί που πρέπει μέχρι τέλους.

Η ομάδα έχει δυνατότητες, ξέρουμε ποιες είναι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος. Με δυο-τρεις νίκες θα αλλάξουμε στόχο, που αυτή τη στιγμή είναι η παραμονή. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας μέχρι το 90’, το 100’, το 200΄ και να μας στηρίζει.

Και σήμερα θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ και στο τέλος να είναι όλα διαφορετικά. Το ξέρουμε πως δεν μπορείς να φοράς τη φανέλα του Άρη και να μιλάς για παραμονή. Γι’ αυτή παλεύαμε στον Πανθρακικό και σε άλλες ομάδες που έπαιξα στο παρελθόν".

Ο Καπετάνος φρόντισε να καταλήξει με την υπόσχεση πως: " Εμείς θα τα δώσουμε όλα και μπορεί στο τέλος να διεκδικήσουμε και την έξοδο μας στην Ευρώπη", αλλά και ένα ακόμη κάλεσμα στον κόσμο του Άρη λέγοντας: "Θέλουμε τη συμπαράσταση των φίλων του Άρη, τα νέα παιδιά θα δώσουν κι αυτά τον καλύτερο τους εαυτό και στο τέλος θα πετύχουμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ