ΑΡΗΣ

Ημέρα Κόκε και Σηφάκη στον Άρη

Ημέρα Κόκε και Σηφάκη στον Άρη
INTIME SPORTS

Η σημερινή ημέρα (Παρασκευή 27/1) είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει κριτήριο για την ΠΑΕ Άρης στα θέματα των Σέρχιο Κόκε και Μιχάλη Σηφάκη.

Στην διάρκεια της ημέρας είναι προγραμματισμένο να υπάρξουν τα ραντεβού της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με τους Σέρχιο Κόκε και Μιχάλη Σηφάκη.

Με τον Ισπανό για την εύρεση της χρυσής τομής στο θέμα των επιταγών και της επιστροφής του στον Άρη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και με τον διεθνή τερματοφύλακα για την απόσυρση της προσφυγής του.

Το ραντεβού με τον Κόκε που βρίσκεται από χθες στην Θεσσαλονίκη είναι να γίνει σήμερα χωρίς να έχει διευκρινιστεί η ώρα του με πιθανότερο και επικρατέστερο σημείο τα γραφεία της ΠΑΕ στο "Κλεάνθης Βικελίδης"
.

Στα ατού του Άρη η επιθυμία του Ισπανού σε σχέση πριν 11 μέρες όταν και τα είχανε πει για τελευταία φορά στην Θεσσαλονίκη το γεγονός ότι σε αντίθεση με τότε δεν δεσμεύεται πλέον με συμβόλαιο με την Ράγιο Βαγιεκάνο.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά και η επιθυμία του να μην μείνει χωρίς ομάδα μετά το οριστικό ναυάγιο των συζητήσεών του την Δευτέρα με την Λέγκια Βαρσοβίας παρά το ταξίδι του στην πρωτεύουσα της Πολωνίας κι ενώ πλέον απομένουν μόλις τέσσερις μέρες για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Κι αν από τον επίσημο Άρη όλες αυτές τις τελευταίες μέρες προτιμάται να τηρείται σιγή ιχθύος είναι σίγουρο ότι και επιθυμία επιστροφής του Κόκε υπάρχει αλλά και το ότι υπάρχουνε στενά χρονικά περιθώρια μέχρι την Τρίτη θα κοιτάξουν να τα αξιοποιήσουν στο θέμα της συμφωνίας.

Ουσιαστικά στην εύρεση της χρυσής τομής στο θέμα των επιταγών που είχε δώσει ο Ισπανός στην ΠΑΕ Άρης στα μέσα του περασμένου Απρίλη για να λύσει στο συμβόλαιό του, ύψους 600.000 ευρώ, για να μπορέσει να αποδεσμευτεί και να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Ντινάμο Χιούστον των ΗΠΑ και το πρωτάθλημα MLS.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας η ΠΑΕ Άρης είχε σφραγίσει δύο εκ των επιταγών του Κόκε ενώ μια τρίτη λήγει στις 31 Ιανουαρίου. Την προσεχή Τρίτη δηλαδή και τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Όπως και να έχει κι ενώ στην ΠΑΕ Άρης συνεχίζουνε να περιμένουνε από το δημόσιο να ολοκληρωθεί το θέμα της επιμήκυνσης των δόσεων σε 60 κριτήριο στην περίπτωση του Ισπανού και της διαφαινόμενης επιστροφής του στον Άρη και πάλι μετά από εννιά μήνες απουσίας θα είναι η δική του στάση.

Όσο δε για την περίπτωση του Σηφάκη, που σήμερα ή το αργότερο σίγουρα αύριο θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη επιστρέφοντας από την Αμβέρσα του Βελγίου έχοντας ολοκληρώσει και το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του, είναι η τήρηση της συμφωνίας της περασμένης Παρασκευής.

Το ότι είχε δηλαδή ειπωθεί και συμφωνηθεί στην συνάντηση του μάνατζέρ του, Παύλου Τοπίδη που επέστρεψε από το Ισραήλ μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του μέχρι χθες το πρωί ποδοσφαιριστή του Άρη Ντάνιελ Τσέζαρεκ στην Μακάμπι Χάιφα, ώστε να αποσυρθεί η προσφυγή του που είναι να εκδικαστεί την Δευτέρα.

Αντικείμενο συζήτησης στην συνάντηση της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με τον Σηφάκη θα αποτελέσει εκτός από το θέμα της προσφυγής του, που έχει να κάνει μόνο με τα χρήματα που του οφείλονται και όχι και για την εξασφάλιση της ελευθερίας του, θα είναι και τα όσα υποστήριξε στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει προ δύο εβδομάδων στην εφημερίδα Sportday.

Τέλος στο αγωνιστικό κομμάτι στην σημερινή προπόνηση, της Παρασκευής, ο Μανουέλ Μασάδο είναι πολύ πιθανό να ανοίξει τα χαρτιά του για το πώς προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του την Κυριακή στο "Κλεάνθης Βικελίδης" κόντρα στον Λεβαδειακό.

Σε μία μέρα όπου θα ξέρει αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Σάκη Πρίττα ενώ σίγουρα εκτός πλάνων του θα βρίσκονται οι τραυματίες Γιάννης Γιαννιώτας και Κάρλος Τόχα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ