ΑΡΗΣ

Ημέρα απόφασης Κατσαβάκη για Καζναφέρη

Ημέρα απόφασης Κατσαβάκη για Καζναφέρη
Καζναφέρης INTIME SPORTS

Το πειθαρχικό παράπτωμα του Κώστα Καζναφέρη στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι του Άρη με την Παλέρμο δεν πρόκειται να περάσει στα ψιλά για τον Μάκη Κατσαβάκη που σήμερα θα πάρει την απόφασή του.

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας πρόκειται ο Μάκης Κατσαβάκης για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Κώστα Καζναφέρη μετά το χθεσινό Πε πειθαρχικό του παράπτωμα στο φιλικό παιχνίδι με την Παλέρμο.

Ο 26χρονος μέσος του Άρη μπορεί να έδωσε εξηγήσεις στον Σερραίο τεχνικό λίγη ώρα μετά στο ξενοδοχείο της αποστολής για την αντίδρασή του όταν έγινε αλλαγή στο 19΄ ωστόσο όλα δείχνουνε πως πολύ δύσκολα θα γλιτώσει την τιμωρία.

Ο Κατσαβάκης ήταν έξαλλος με την αντίδραση του Καζναφέρη, απαίτησε να ζητήσει συγνώμη, γιατί αλλιώς θα αποτελούσε παρελθόν από τον Άρη όμως μετά από το χθεσινό τετ α τετ όλα δείχνουνε κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί με την απόφαση να ανήκει στον Σερραίο τεχνικό.

Στο τετ α τετ του με τον Κατσαβάκη ο Καζναφέρης έκανε λόγο για παρεξήγηση. Υπενθυμίζεται δε ότι κατά την έξοδό του όταν έγινε αλλαγή στο 19΄ αντιμίλησε στον Σερραίο τεχνικό που με την σειρά του του έδειξε την πόρτα των αποδυτηρίων. Κι όχι μόνο αυτό αλλά ξεκαθάρισε μετά τον αγώνα πως αν δεν ζητούσε συγνώμη θα φύγει σπίτι του.

Πέραν της απόφασης για την τιμωρία του Καζναφέρη που ανήκει αποκλειστικά στον Κατσαβάκη και είναι να ανακοινωθεί σήμερα ο Ρούμπεν Πουλίδο θα ενσωματωθεί από σήμερα στην προετοιμασία του Άρη.

Ο 33χρονος νεαποκτηθείς αμυντικός του Άρη και σύμφωνα και με τον ίδιο θα χρειαστεί περίπου δύο βδομάδες για να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο προσαρμογής του στα νέα του δεδομένα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ