ΑΡΗΣ

Ηλιάδης: "Υπάρχει ένα βουνό"

Ηλιάδης: "Υπάρχει ένα βουνό"

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, βρέθηκε από το πρωί στα γραφεία όπου μεταξύ άλλων είχε και συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, Λάμπρο Σκόρδα

Δύο μέρες μετά από την νίκη του στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΠΑΕ Άρης ο νέος πρόεδρός της Δημήτρης Ηλιάδης βρέθηκε από το πρωί στα γραφεία παρουσία και του πρώην προέδρου Λάμπρου Σκόρδα.

Αφού ο Ηλιάδης ενημερώθηκε από τον Σκόρδα για όλα τα θέματα της ΠΑΕ του μίλησε για συσπείρωση και εκείνος του απάντηση περί υλοποίησης των όσων υποσχέθηκε προεκλογικά.

" Βρισκόμαστε σε φάση ενημέρωσης. Υπάρχει ένα βουνό από θέματα που τρέχουν. Σε συνεργασία με τους νομικούς θα μπουν όλα στο σωστό δρόμο", δήλωσε αρχικά ο Ηλιάδης στην κάμερα της ΕΤ3.

Για να σταθεί αμέσως μετά στις προτεραιότητές του που είναι: " Οι συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές, η δρομολόγηση του άρθρου 99 και ο σχεδιασμός της νέας ανταγωνιστικής ομάδας είναι τα θέματα που μας απασχολούν και βρίσκονται στην ίδιο επίπεδο αξιολόγησης".

Κι όσο για με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, τόνισε: " Είχα μία τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Σαρρή, συζητήσαμε και αν κρίνουμε αναγκαίο θα συναντηθώ μαζί του".

Όσον αφορά δε τον διάλογο που είχε ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης με τον προκάτοχό του φέρεται να του είπε: " Στόχος μας η συσπείρωση, δεν περισσεύει κανείς", με την απάντηση του Σκόρδα στον Ηλιάδη να ήταν: " Περιμένουμε να κάνετε πράξεις τις υποσχέσεις σας και όσα είπατε προεκλογικά".

Για να υπάρξει και η σχετική νέα τοποθέτηση του Ηλιάδη: " Να είστε σίγουροι γι αυτό. Τα προβλήματα του Άρη είναι μεγάλα, αλλά στο τέλος πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

Εν τω μεταξύ ένα από τα πρώτα θέματα αιχμής που έχει να αντιμετωπίσει η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και μάλιστα αύριο κιόλας είναι οι δικαστικές διαμάχες με όλους τους πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές και για αυτό στην διάρκεια της ημέρας είναι να υπάρξει ενημέρωση από τον νομικό Χρήστο Γρόλλιο στον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ.

Ωστόσο δεν αποκλείεται να ζητηθεί αναβολή σε όλες τις υποθέσεις, λόγω της αλλαγής διοίκησης στην ΠΑΕ Άρης ενώ δεν αποκλείεται να μεταβεί αύριο στην Αθήνα και ο Ηλιάδης επιδιώκοντας να έχει μεταξύ άλλων επαφή και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ