ΑΡΗΣ

Ηλιάδης: "Στο τέλος θα βγουν νικητές"

Ηλιάδης: "Στο τέλος θα βγουν νικητές"
Ηλιάδης

Την πίστη του στην ομάδα του Άρη εξέφρασε μετά το τέλος του ντέρμπι του γηπέδου της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Ηλιάδης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, εξέφρασε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως η βαθμολογική κατάσταση με τον Άρη να βρίσκεται στην προτελευταία θέση δεν ανταποκρίνεται και ότι δεν ανησυχεί καθώς σύντομα θα υπάρξει καλύτερη συγκομιδή βαθμών.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης τόνισε: «Η βαθμολογική κατάσταση της ομάδας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, η ομάδα του Άρη είναι μια νεανική ομάδα, έχει πάθος και σήμερα οι παίκτες έδειξαν ότι έχουν καρδιά και στο τέλος θα βγουν νικητές».

Για να εκφράσει αμέσως μετά την αισιοδοξία του πως: «Αυτή η ομάδα θα έχει σύντομα καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή και δεν ανησυχώ. Όλοι οι Αρειανοί πρέπει να στηρίξουν αυτά τα παιδιά γιατί έχουν τεράστιες δυνατότητες. Ας μην ξεχνάμε ότι η μεγάλη ομάδα του Άρη έτσι ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια».

Σε σχετική ερώτηση τόνισε πως δεν συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, και κατέληξε: «Ευχής έργο είναι αυτά τα ντέρμπι να γίνονται με φιλάθλους και των δυο ομάδων, γιατί το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι γιορτή».

Τάτος: «Τα χαλάσαμε όλα στο τέλος»

Στην εξέλιξη του σκορ του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ανδρέας Τάτος στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova λέγοντας: «Σίγουρα είμαστε πολύ στεναχωρημένοι και πολύ πικραμένοι γι΄ αυτό το αποτέλεσμα. Τα χαλάσαμε όλα στο τέλος με τη δική μας εικόνα. Στο δεύτερο ημίχρονο προηγηθήκαμε, έπρεπε να κάνουμε καλή διαχείριση του παιχνιδιού, παρασυρθήκαμε, χάσαμε και τον Βασίλη, έσπασε το πόδι του στεναχωρηθήκαμε πολύ.

Είναι κρίμα, δηλαδή προηγείσαι εδώ μέσα, πρέπει να κρατήσεις το σκορ, δεν πρέπει να φας τρία γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Διούδης ήταν σε καλή μέρα και έβγαλε τα άπιαστα. Και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πίεση, αλλά βγάλαμε άμυνα ενεργητική. Στο δεύτερο δυστυχώς δεν κάναμε καλή άμυνα, κάτσαμε πίσω και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, αν παίξουμε με μαχητικότητα και με το πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου θα έχουμε καλή συνέχεια. Τα πολλά λόγια έχουν κουράσει και έχουμε κουραστεί. Το παλέψαμε το παιχνίδι. Τι να κάνουμε δηλαδή; Δεν κατεβαίνουμε να παίζουμε και να χάνουμε. Παίζουμε κάθε παιχνίδι με δύναμη και πάθος και αν μπορούμε να το κερδίσουμε».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ