ΑΡΗΣ

Ηλιάδης σε Σπάθα: "Μας έσφαξες"

Ηλιάδης σε Σπάθα: "Μας έσφαξες"
Μιλίνκοβιτς INTIME SPORTS

Η αποβολή του Έλσνερ στο 2΄ από τον Ηλία Σπάθα για το μαρκάρισμά του πάνω στον Θανάση Παπάζογλου έφερε την έκρηξη του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, εξεράγη σε βάρος του Ηλία Σπάθα με αφορμή την αποβολή του Ροκ Έλσνερ στο 2΄ για το μαρκάρισμά του πάνω στον Θανάση Παπάζογλου.

Για τον λόγο αυτό βρέθηκε τόσο στο ημίχρονο όσο και μετά την λήξη του παιχνιδιού στα αποδυτήρια των διαιτητών έχοντας διάλογο σε έντονο ύφος με τον διαιτητή από τον Πειραιά.

«Μας έσφαξε ς με την αποβολή, βγες και παίξε 50-50» ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ Άρης στο ημίχρονο για να απαντήσει ο Σπάθας: «Η κόκκινη ήταν για σεμινάριο».

Έντονος διάλογος υπήρξε ωστόσο και μετά το τέλος του παιχνιδιού στο «Θ. Βαρδινογιάννης» με τον Ηλιάδη να διαμαρτύρεται εκ νέου όσον αφορά την αποβολή του Έλσνερ και τον Σπάθα να επιμένει ότι σωστά έπραξε.

Κι όσο για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού κόντρα στον ΟΦΗ δεν παρέλειψε αν εκφράσει μέσα από τις δηλώσεις του την απογοήτευσή του.

«Είμαι απογοητευμένος επίσης για τα όσα έχω ζήσει εδώ και ενάμισι μήνα στην Ελλάδα. Το ματς κρίθηκε σε μια κακή απόφαση. Στα όσα χρόνια βλέπω ποδόσφαιρο δεν έχω ξαναδεί να δίνεται κόκκινη στο δεύτερο λεπτό για ένα φάουλ εκτός φάσης. Είναι ντροπή να δίνεται τέτοια κάρτα. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε τότε».

Τάδε έφη ο 45χρονος τεχνικός του Άρη αναφερόμενος στην αποβολή του Έλσνερ με αφορμή την διαιτησία του Σπάθα και πλέον καλείται από σήμερα να στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι που ακολουθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ