ΑΡΗΣ

Η συγνώμη δεν γλίτωσε τον Σολτάνι

Η συγνώμη δεν γλίτωσε τον Σολτάνι

Ο Καρίμ Σολτάνι ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του για την αποβολή του. Ωστόσο δεν γλίτωσε το χρηματικό πρόστιμο.

Ο Καρίμ Σολτάνι μπορεί το πρωί να βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και να ζήτησε συγνώμη για την αποβολή του την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ωστόσο δεν γλίτωσε το πρόστιμο.

Η παρουσία του Γαλλοαλγερινού μεσοεπιθετικού στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης είχε να κάνει με την κλήση του σε απολογία για την αποβολή του στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Σολτάνι αναγνώρισε το λάθος του, ζήτησε συγνώμη και υποσχέθηκε να μην επαναληφθεί ανάλογο περιστατικό στο μέλλον ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε συγνώμη και το απόγευμα στην προπόνηση.

Ωστόσο το ΔΣ της ΠΑΕ Άρης αποφάσισε να τιμωρήσει τον Σολτάνι με το μέγιστο προβλεπόμενο πρόστιμο με βάση τον εσωτερικό της κανονισμό και την σχετική νομολογία της ΕΠΟ που αντιστοιχεί στο 3% του συμβολαίου του.

Όσο για την απογευματινή προπόνηση που περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Σάκη Τσιώλη πριν από την έναρξή της υπήρχε ομιλία από τον Καρδιτσιώτη τεχνικό στα αποδυτήρια.

Με τα λεγόμενά του ο Τσιώλης θέλησε να τους δώσει να καταλάβουνε πως δεν πρόκειται να δεχθεί ξανά εικόνα ομάδας ανάλογη με αυτή του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Ατρόμητο που είχε σαν αποτέλεσμα να φέρει την ήττα.

Στην συνέχεια τους ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να μείνουνε όλοι ενωμένοι και συνεχίζοντας την σκληρή δουλειά να κοιτάξουνε μέσα από τα επόμενα παιχνίδια να καλύψουνε το χαμένο έδαφος και να επιστρέψουνε στις νίκες προς επίτευξη των στόχων που έχουνε τεθεί.

Κατά τα άλλα ο Κριστιάν Πορτίγια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ωστόσο ο Ισπανός συνεχώς ανεβάζει ρυθμούς ενώ απών ήταν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης Γιούριτσα Βράνιες.

Ο διεθνής Κροάτης μέσος μετέβη στην Γερμανία για να μαζέψει τα πράγματά του και είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει μεθαύριο για μόνιμη εγκατάσταση στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ