ΑΡΗΣ

Η Δευτέρα του Καλαϊτζίδη

Η Δευτέρα του Καλαϊτζίδη
INTIME SPORTS

Στον Άρη μπορεί το βάρος να έχει πέσει στο πρωτάθλημα της Football League και την άμεση επιστροφή στην Super League ωστόσο ο προπονητής πρέπει να θεωρείται κλεισμένος με την επιλογή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα πρέπει να θεωρείται ο προπονητής του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου κι ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ συνεχίζει τις επαφές της για την συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Football League και της άμεσης επιστροφής στην Super League.

Παρόλα αυτά το θέμα του προπονητή φαίνεται πως έχει κλείσει μετά από τις δύο συναντήσεις που υπήρξαν και όπου παρουσιάστηκε ταύτιση απόψεων. Κι όχι μόνο αυτό αλλά και ότι στην επόμενη τρίτη στην σειρά που θα ακολουθήσει οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί η καθοριστική συζήτηση της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με τον 57χρονο τεχνικό με αυτή να μην αποκλείεται να γίνει ακόμη και μεθαύριο Δευτέρα.

Στην πρώτη είχε διαφανεί η διάθεση της συνεργασίας τους για την νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ στην δεύτερη συζητήθηκαν και οι οικονομικοί όροι αφού σε όλα τα υπόλοιπα θέματα τα έχουν βρει. Δεν είναι τυχαίο ότι και οι δύο πλευρές ουσιαστικά δεν έκρυβαν πως ουσιαστικά έχει επέλθει συμφωνία και απομένει μόνο η επικύρωσή της.

Η μικρή διαφορά δε που φαίνεται να παραμένει στο οικονομικό δεν είναι τέτοια που να εγκυμονεί κινδύνους και λογικά θα καλυφθεί από το πριμ ανόδου. Κι όσο για τους βοηθούς του Καλαϊτζίδη θα είναι οι ίδιοι που είχε και στη Βέροια. Ο Γιώργος Κικερίδης και ένας γυμναστής ενώ δεν αποκλείεται να τεθεί και θέμα απόκτησης και με την μορφή δανεισμού ενός εκ των Νίκου Καλτσά και Κενάν Μπαργκάν που φαίνεται να μην βρίσκονται στα πλάνα της διοίκησης της «Βασίλισσας του βορρά».

Πρόθεση της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης είναι μεθαύριο Δευτέρα να τελειώσει θετικά το θέμα του προπονητή της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμφωνίας με τον Καλαϊτζίδη, να ακολουθήσουνε οι ανακοινώσεις και να αρχίσει να τρέχει ο αγωνιστικός σχεδιασμός. Σύμφωνα πάντα με το μπάτζετ που θα το οριοθετηθεί και το αναμένει.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ