ΑΡΗΣ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Καπετάνος

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Καπετάνος
Καπετάνος

Τυχερός στην ατυχία του αποδείχθηκε τελικά ο Κώστας Καπετάνος όσον αφορά τον τραυματισμό του στο χθεσινό φιλικό του Άρη με την Παλέρμο με τον Έλληνα μέσο να μένει 2-3 μέρες εκτός δράσης.

2-3 μέρες εκτός δράσης και προετοιμασίας του Άρη θα μείνει ο Κώστας Καπετάνος μετά από τον τραυματισμό του στο χθεσινό φιλικό του Άρη με την Παλέρμο.

Ο Έλληνας μέσος υπέστη ένα διάστρεμμα στο αριστερό του και όχι δεξί του πόδι όπου είχε το παλιό τραύμα στην φάση του 19΄ όπου και έγινε υποχρεωτική αλλαγή αποχωρώντας υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο.

« Ο Κώστας είχε ένα διάστρεμμα και ταλαιπωρήθηκε. Μάλλον είναι υποτροπή και θα χρειαστεί να μείνει κάποιες μέρες εκτός», ήταν η τοποθέτηση του Μάκη Κατσαβάκη μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού με την Παλέρμο και όπως ήταν επόμενο άκουσε με ικανοποίηση τα ευχάριστα νέα.

Εν τω μεταξύ στο αγωνιστικό κομμάτι ο Κώστας Καζναφέρης δεν συμμετείχε στην σημερινή πρωινή προπόνηση του Άρη στο Πράτο της Ιταλίας δείγμα του ότι ο Σερραίος τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν έχει πάρει ακόμη την απόφασή του για την τιμωρία του.

Ο Κατσαβάκης επιμένει ο Καζναφέρης για να τον εντάξει και πάλι στις υποχρεώσεις του Άρη να ζητήσει συγνώμη για την χθεσινή του αντίδραση στην αλλαγή του στο 19΄ του φιλικού με την Παλέρμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο χθες το βράδυ όσο και σήμερα το πρωί υπήρξαν συνεχείς επαφές των Κατσαβάκη και Καζναφέρη με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης στην προσπάθεια εύρεσης λύσης χωρίς αυτό να έχει συμβεί μέχρι στιγμής. Δεν αποκλείεται πάντως να γίνει στην διάρκεια της ημέρας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ