ΑΡΗΣ

Το tweet του Γιαννιώτα και το μήνυμα Ηλιάδη σε Τάτο

Το tweet του Γιαννιώτα και το μήνυμα Ηλιάδη σε Τάτο

Μία μέρα μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, ο Γιάννης Γιαννιώτας μέσω του λογαριασμού του στο twitter ζήτησε κατανόηση από τον κόσμο. Υπέρ του Τάτου ο Ηλιάδης.

Κατανόηση από τον κόσμο του Άρη ζήτησε ο Γιάννης Γιαννιώτας μέσω του λογαριασμού του στο twitter μία μέρα μετά από την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη.

«Κατανόηση από κόσμο!!! Κάθε παίκτης έχει καριέρα»! Τάδε έγραψε ο διεθνής επιθετικός που όπως όλα δείχνουν έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Άρη.

Στην διάρκεια εξάλλου της χθεσινής ημέρας κατά την συνάντηση που είχε στα γραφεία της Αλκμήνης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, φέρεται να του είπε: «Σε θέλω, πιστεύουμε σε σένα και στις δυνατότητες σου», με την απάντηση του Γιαννιώτα να ήταν: «Έχω κουραστεί τα τελευταία χρόνια με αυτά που γίνονται στην ομάδα».

Μια στάση από τον Γιαννιώτα που φέρνει ολοένα και πιο κοντά προς υλοποίηση το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε ομάδα του εξωτερικού, από όπου η γερμανική Φορτούνα Ντίσελντορφ τον έχει στο στόχαστρό της, ενώ και εντός συνόρων στον Παναθηναϊκό δείχνουν να έχουνε έρθει πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Εν τω μεταξύ μετά την χθεσινή συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Αρης με τον Γιαννιώτα σήμερα ήταν η σειρά του Σωκράτη Διούδη με αυτήν να έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

«Ευχαριστώ τον κ. πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό μου. Έδειξε ότι με πιστεύει, κάτι που με τιμάει ιδιαίτερα. Συμφωνήσαμε να τα ξαναπούμε μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων μου με την εθνική Νέων, στην οποία αυτήν την στιγμή είμαι αποκλειστικά αφοσιωμένος, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό», ήταν η δήλωση του διεθνή τερματοφύλακα στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ μετά το τέλος της.

Κι όσο για το κλίμα της συνάντησης με τον 20χρονο διεθνή γκολκίπερ της ομάδας μας έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο Ηλιάδης, αφού του ευχήθηκε καλή επιτυχία με την εθνική Νέων (U-20) στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, του μετέφερε σε όλους τους τόνους την επιθυμία του για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σε αυτήν την πρώτη συζήτηση που έγινε διαπιστώθηκε σύμπνοια απόψεων και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Διούδη στα γήπεδα της Τουρκίας. Πρόθεση του ισχυρού άνδρα στην διοίκηση της ΠΑΕ Αρης είναι ο νέος κύκλος των συναντήσεων με τους υπόλοιπους παίκτες να ανοίξει την ερχόμενη εβδομάδα.

Υπέρ του Τάτου ο Ηλιάδης

Την παρουσία του Ανδρέα Τάτου στο ρόστερ του Άρη και της νέας αγωνιστικής περιόδου επιθυμεί ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Ηλιάδης.

Κάτι που φρόντισε να το αποκαλύψει στον διεθνή μέσο του Ολυμπιακού στην διάρκεια της σημερινής τους τηλεφωνικής συνομιλίας.

Σε αυτήν ο Ηλιάδης ευχαρίστησε τον Τάτο για την προσφορά του στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε όταν και είχε έρθει με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ακόμη του επισήμανε πως ο Άρης θα τον ήθελε και την επόμενη αγωνιστική περίοδο αν και εφόσον δεν συνεχίσει στον Ολυμπιακό λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Πριν πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις, έλα να μιλήσουμε. Σε θέλουμε ξανά».

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης είχε ανάλογη τηλεφωνική επικοινωνία και με τον Δημήτρη Διαμαντάκο για να τον ευχαριστήσει ενώ δεν μπόρεσε να εντοπίσει τον Γιάννη Ζαραδούκα.

Εν τω μεταξύ το επόμενο 48ωρο θα βρεθεί στην Αθήνα όπου έχει προγραμματίσει να συναντηθεί με τις εταιρίες που είχε ανακοινώσει στην διάρκεια της γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ ότι θα στηρίξουνε χορηγικά την ΠΑΕ Άρης.

Ακόμη αύριο το βράδυ είναι καλεσμένος της εκδήλωσης που διοργανώνει η πρεσβεία του Αζερμπαϊτζάν σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής, κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου.

Παράλληλα θα επιδιώξει να συναντηθεί και με τον Σούλη Παπαδόπουλο για να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του στην τεχνική ηγεσία του Άρη αν και όλα δείχνουνε πως αυτό δεν θα συμβεί. Βασικός υποψήφιος διάδοχός του είναι ο Γιάννης Χατζηνικολάου, ακόμη ακούστηκε το όνομα του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ Έβαλντ Λίνεν ενώ στα υπόψη είναι και ένας ακόμη Έλληνας τεχνικός.

Σήμερα εξάλλου συμπληρώθηκε ο φάκελος που θα κατατεθεί αύριο Πέμπτη στο Πρωτοδικείο από την ΚΜΑ μετά από τις παραιτήσεις των μελών της διοίκησης Σκόρδα. Κι αυτό γιατί από την πρώτη στιγμή ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Ηλιάδης είχε ξεκαθαρίσει ότι θα προχωρήσει μέσα από αυτήν την λογική.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ