ΑΡΗΣ

Φουλάρει για Σουμπίνιο

Φουλάρει για Σουμπίνιο
Σουμπίνιο INTIME SPORTS

Στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη στο φλερτ της ΠΑΕ Άρης με τον Βραζιλιάνο Σουμπίνιο που είναι να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Παρουσία Ηλιάδη η προπόνηση.

Εξέλιξη στο φλερτ της ΠΑΕ Άρης με τον Βραζιλιάνο Σουμπίνιο που είναι να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ακόμη και στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Το ενδιαφέρον της ΠΑΕ Άρης καλά κρατεί εδώ και μέρες με τον χρόνο όπως φαίνεται να αποτέλεσε σύμμαχος στο οικονομικό κομμάτι καθώς έφερε τις δύο πλευρές πιο κοντά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά του Σουμπίνιο φέρεται να κατέβασε τις απαιτήσεις της και αν και παραμένουν ακόμη υψηλές η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δείχνει διατεθειμένη να προχωρήσει σε οικονομική της υπέρβαση για να τον αποκτήσει.

Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με αφορμή ότι ήταν η τελευταία πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Πράβετς της Βουλγαρίας από την Κυριακή.

Στην ομιλία τους φρόντισε να τους τονίσει την στήριξη της διοίκησης της ΠΑΕ στο πρόσωπο των ποδοσφαιριστών ζητώντας παράλληλα να λειτουργήσουν με τον καλύτερο τρόπο για την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων στην νέα περίοδο.

Όσο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην προετοιμασία ο Γιάννης Χατζηνικολάου εισηγήθηκε να υπογράψουν συμβόλαιο οι Λεμονής και Σταυρόπουλος που την Κυριακή θα ακολουθήσουνε την πρώτη ομάδα στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Αντίθετα οι Παλιάτσιος, Τουλκερίδης, Ζήση και Κρυστάλλης ενημερώθηκαν πως θα γίνει προσπάθεια να παραχωρηθούν δανεικοί ενώ οι Γιώρης και Ταυταρίδης πως θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν.

Ακόμη άδεια μιας εβδομάδας, μέχρι την Πέμπτη, δόθηκε στον Σωκράτη Διούδη εξαιτίας της συμμετοχής του στο Μουντιάλ U20 με την Εθνική μας ομάδα. Ο 20χρονος τερματοφύλακας θα συναντήσει την αποστολή του Άρη στο Πράβετς την Τετάρτη ενώ θα συνεχιστούν οι συζητήσεις για το νέο του συμβόλαιο.

Κι όσο για τα μεταγραφικά προτάθηκε ο Μπερτράν Ρομπέρ που είναι ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ αλλά δύσκολα να απασχολήσει και ο 30χρονος έμπειρος Ολλανδός κεντρικός αμυντικός Κις Κβάκμαν που έμεινε ελεύθερος από την Γκρόνιγκεν.

Τέλος η σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Άρης αποφάσισε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου που θα πλησιάζει τα 7 εκ. ευρώ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ