ΑΡΗΣ

Φινάλε ενίσχυσης με Καραγκιολίδη ο Άρης

Φινάλε ενίσχυσης με Καραγκιολίδη ο Άρης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την περίπτωση του Φώτη Καραγκιολίδη εξετάζουν στον Άρη για να συμπληρωθεί το κενό που υπάρχει στο ρόστερ, στις θέσεις των τερματοφυλάκων.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας Φώτης Καραγκιολίδης που έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ αναμένεται να συμπληρώσει το κενό που υπάρχει στο ρόστερ στη θέση 1 για το Νίκο Αναστόπουλο, και απομένει να φανεί αν τελικά θα αποκτηθεί. Εκτός της "Ένωσης" έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο, ΑΕΛ Καλλονής και Ρόδο.

Για τη θέση του τερματοφύλακα ο "Αλενατόρε" εκτός από τους Διούδη και Αναγνωστόπουλο έχει να αποφασίσει και μεταξύ του νεαρού Γιάννη Μαντζάρη, ο οποίος δοκιμάζεται το τελευταίο διάστημα ώστε να επιστρέψει στον Άρη. Μέχρι στιγμής μάλιστα έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία του στις προπονήσεις της ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (9/9) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, με το απουσιολόγιο του Αναστόπουλου να ήταν λευκό.

Για αύριο Σάββατο (10/9, 17:00), είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού παιχνιδιού της ομάδας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στα πλαίσια της προετοιμασίας με αντίπαλο τη φορά αυτή να είναι ο Αγροτικός Αστέρας. Μάλιστα και όπως έχει ανακοινωθεί θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ