ΑΡΗΣ

Φημολογία για Χατζηνικολάου

Φημολογία για Χατζηνικολάου
Χατζηνικολάου INTIME SPORTS

Το όνομα του Γιάννη Χατζηνικολάου είναι το νέο που απασχολεί για να αποτελέσει τον διάδοχο του Γιάννη Μιχαλήτσου στην τεχνική ηγεσία του Άρη

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στην αναζήτηση του διαδόχου του Γιάννη Μιχαλήτσου για την τεχνική ηγεσία της ομάδας με το όνομα του Γιάννη Χατζηνικολάου να είναι το νέο που απασχολεί.

Και όχι για πρώτη φορά καθώς κάτι ανάλογο με τον νυν τεχνικό του Ηρακλή να είχε συμβεί και άλλες δύο φορές. Όταν είχε αποτελέσει παρελθόν από τον Πλατανιά Χανίων και προ μηνός ως τεχνικός του Ηρακλή.

Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι στο εντός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό ο άμεσος συνεργάτης του Χατζηνικολάου, Δημήτρης Μούτας, είχε βρεθεί στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ωστόσο ο Χατζηνικολάου φρόντισε με δήλωσή του να διαψεύσει το οτιδήποτε ενώ από πλευράς της ΠΑΕ Άρης δεν υπήρξε ούτε διάψευση αλλά και ούτε επιβεβαίωση του οτιδήποτε.

Εν τω μεταξύ ο Τάκης Λεμονής δηλώνει ότι βρίσκεται στο εξωτερικό και μαζί δηλώνει άγνοια για το οτιδήποτε γράφεται, ενώ ο Νίκος Κωστένογλου ήταν αρνητικός και ο Άκης Μάντζιος τηρεί στάση αναμονής.

Να πούμε επίσης πως η ΠΑΕ Άρης τιμωρήθηκε για την εισβολή των οπαδών της λίγο πριν το φινάλε του παιχνιδιού με την Βέροια την περασμένη Δευτέρα με 31.000 ευρώ.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση την συμπληρωματική έκθεση το δικαστήριο συζήτησε και το ενδεχόμενο τιμωρίας της έδρας έκανε λόγο για το άρθρο 14 του ΚΑΠ. Κάτι που δεν επέτρεψε η υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ Άρης από τους κ.κ. Γρόλλιο και Κοντοβαζαινίτη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ