ΑΡΗΣ

Φέρνει Γιάννη Παπαδόπουλο

Φέρνει Γιάννη Παπαδόπουλο
INTIME SPORTS

Μέσα σε απόλυτη μυστικότητα η ΠΑΕ Άρης ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, με την απόκτησή του να είναι στην τελική ευθεία.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η απόκτηση του Γιάννη Παπαδόπουλου από την ΠΑΕ Άρης μετά από την προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Μία κίνηση που έγινε μέσα σε απόλυτη μυστικότητα για τον 24χρονο Θεσσαλονικιό μέσο που σήμερα είναι να μείνει ελεύθερος από την Διναμό Δρέσδης.

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του το 2006 από τον Ηρακλή και το 2008 μετακόμισε στον Ολυμπιακό πριν φύγει για το εξωτερικό και την Γερμανία με σταθμό του την Διναμό Δρέσδης.

Στην περσινή αγωνιστική περίοδο και στο πρωτάθλημα της Β΄ Γερμανίας αγωνίστηκε σε 9 αγώνες, σε 587 λεπτά ενώ συνολικά στην παρουσία του στην Διναμό Δρέσδης είχε σε 33 αγώνες 1701 λεπτά συμμετοχής.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και ρέκορντμαν συμμετοχών Δανιήλ Παπαδόπουλου και έχει χριστεί διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες.

Ο Παπαδόπουλος αναμένεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη με τον ατζέντη του, προκειμένου να επέλθει η τελική συμφωνία με την ΠΑΕ Άρης και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Στα συν του ότι είναι κάτω των 24 χρόνων, οπότε δεν θα λογίζεται ως μεταγραφή η απόκτησή του, ενώ το ντεμπούτο του στην Α’ εθνικήτο είχε πραγματοποιήσει στις11 Νοεμβρίου 2006στην εντός έδρας λευκή ισοπαλία του Ηρακλή με τον Άρη (0-0).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ