ΑΡΗΣ

Φερέρ: «Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει Άρης»

Φερέρ: «Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει Άρης»
Μανέλ Φερέρ

Ο Μανέλ Φερέρ δείχνει έτοιμος για την επιστροφή του στον Άρη γνωρίζοντας πολύ καλά ότι θα έχει ενεργό ρόλο στο πλάνο Αθανασιάδη για την επόμενη μέρα.

Ο Ισπανός μάνατζερ Μανέλ Φερέρ σε συνέντευξή του έδειξε έτοιμος να συμβάλει ώστε ο Άρης να γίνει ανταγωνιστικός έχοντας ως ατού το γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά το περιβάλλον της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Φερέρ στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα AllAboutARIS δεν έκρυψε την χαρά του για την επαναδραστηριοποίησή του με τα κοινά της ΠΑΕ Άρης αφού συμπεριλήφθηκε στο πλάνο Αθανασιάδη για την επόμενη μέρα της.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ και πάλι με τον Άρη. Έχω πολλούς φίλους στην ομάδα με τους οποίος μιλάω συχνά και έρχομαι με σκοπό να βοηθήσω από την πλευρά μου για να δημιουργήσουμε κάτι καλό», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Πως φαντάζεστε και τι περιμένετε από τη νέα σας συνεργασία με τον Άρη αυτή τη φορά;

«Πιστεύω ότι υπάρχει διάθεση από όλες τις πλευρές για να έχουμε μία καλή συνεργασία και να κάνουμε το καλύτερο ο καθένας από το πόστο του. Όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Άρη να γίνει ανταγωνιστικός. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει Άρης. Δεν θέλω να πω περισσότερα αυτή τη στιγμή».

Από την προηγούμενη συνεργασία σας με τον Άρη έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα. Τι εικόνα έχετε σήμερα;

«Καταρχήν δεν σταμάτησα ποτέ να ενδιαφέρομαι για τον Άρη. Έχω δεθεί με την ομάδα και με τους ανθρώπους της. Έχω τακτική επικοινωνία με τον Γιάννη Κόντη και μου έχει πει κάποια πράγματα. Θα δούμε τα δεδομένα και βάση αυτών θα πορευτούμε. Θα έρθω σύντομα στη Θεσσαλονίκη για να βάλουμε κάτω τα πράγματα και να πάρουμε αποφάσεις».

Θα γνωρίζετε ότι και τα οικονομικά δεδομένα σήμερα είναι διαφορετικά…

«Φυσικά. Είμαι ενήμερος για την κατάσταση στην Ελλάδα γενικότερα και στο ποδόσφαιρο. Ο Άρης πρέπει να εξυγιανθεί πρώτα οικονομικά κι αυτό είναι πάνω απ’ όλα. Θα γίνουν συνετές κινήσεις. Έξυπνες κινήσεις, θα έλεγα. Όπως για παράδειγμα ήταν οι περιπτώσεις του Κάλβο, του Κόκε, του Παλαθουέλος και άλλων παικτών που είχαν έρθει τότε στον Άρη. Ξέρουμε τη συνταγή. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε παίκτες χαμηλού κόστους αλλά υψηλής ποιότητας. Αν ξέρεις την αγορά υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις και θα κάνουμε το καλύτερο».

Θα εφαρμόσετε, δηλαδή, το μοντέλο του 2006;

«Δεν θα το αποφασίσω εγώ αυτό. Θα το αποφασίσουμε με τη διοίκηση και τον Γιάννη (Κόντη). Δεν θα το έλεγα όμως. Θα στηριχτούμε και στους έλληνες παίκτες γιατί απ’ ότι ξέρω ο Άρης διαθέτει κάποιους πολύ ταλαντούχους έλληνες παίκτες πάνω στους οποίους μπορεί να στηριχτεί. Νομίζω ότι πρέπει να επενδύσουμε και σ’ αυτούς».

Φέτος ο Άρης απέτυχε σε όλους τους στόχους του. Τη νέα περίοδο τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος;

«Τέτοιες υποσχέσεις δεν μπορώ να δώσω. Τουλάχιστον όχι αυτή τη στιγμή, προτού να έρθω στην Θεσσαλονίκη και να μιλήσω από κοντά με τους ανθρώπους της ομάδας. Πάντως, εγώ φαντάζομαι μία ομάδα που θα αποτελείται από παίκτες φιλόδοξους και με κίνητρο, και που θα παίζει ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Παίκτες που είναι πεινασμένοι για ποδόσφαιρο. Αυτό έχω εγώ στο μυαλό μου. Αν το καταφέρουμε, που πιστεύω ότι μπορούμε, τότε και ο κόσμος θα μένει ικανοποιημένος και θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ