ΑΡΗΣ

Ευχαριστημένος ο Παπαδόπουλος

Ευχαριστημένος ο Παπαδόπουλος

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού του Άρη στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση ενώ στάθηκε και στον χρόνο συμμετοχής συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών του.

Σε δύο σημεία στάθηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος του φιλικού στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση. Στην εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και στον χρόνο συμμετοχής συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών του.

Ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής έκανε λόγο για φάση προετοιμασίας ενώ ο Δημήτρης Σουνάς δεν δίστασε να πει πως ο Άρης δεν ήταν στην μέρα του.

«Ήρθαμε στην Καρδίτσα για να παίξουμε με μια ομάδα που εξασφάλισε την άνοδο της στην Football League. Από εκεί και πέρα, εμείς θέλαμε να δούμε κάποιους παίκτες που ήταν φέτος στο ρόστερ της ομάδας και δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, όπως οι Καραγιάννης, Σουνάς, Ψυχογιός και Ηρακλής, αλλά και μερικά παιδιά από τα τμήματα υποδομής.

Είμαι αρκετά ευχαριστημένος, ιδιαίτερα από το πρώτο ημίχρονο . Η Καρδίτσα ήταν αρκετά καλή στο δεύτερο και με τη βοήθεια του κόσμου της έφτασε στην ισοφάριση. Νομίζω πως έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Θέλουμε να περάσουμε στα νέα παιδιά τη νοοτροπία του νικητή, γιατί ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα», τόνισε ο 45χρονος τεχνικός του Άρη.

O Ερωτόκριτος Νταμαρλής υποστήριξε: «Ευχαριστούμε την Αναγέννηση για την πρόσκληση να παίξουμε αυτό το φιλικό. Ήταν ένα παιχνίδι, σκληρό, δυνατό, όπως το περιμέναμε, λόγω και της ατμόσφαιρας των φιλάθλων.

Η ομάδα βρίσκεται σε μια φάση προετοιμασίας. Βλέπουμε τα παιδιά από τη δεύτερη ομάδα, που προσπαθούμε να βοηθήσουμε και να μας βοηθήσουν. Μας έχει μείνει μια εβδομάδα ακόμα. Μένει ένα ακόμη φιλικό. Γενικά τα πήγαμε αρκετά καλά. Δείξαμε θετικά στοιχεία, και οι παίκτες που ήρθαν από την Κ-20. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Τέλος ο Δημήτρης Σουνάς επισήμανε: «Δεν πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση σήμερα. Δεν ήμασταν στη μέρα μας. Παρόλα αυτά η φιλοξενία της Αναγέννησης ήταν πολύ καλή, όπως και το γήπεδο. Παρά την κακοκαιρία, παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο στην αρχή, μετά όμως έπεσε ο ρυθμός».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ