ΑΡΗΣ

Ετοιμάζει αλλαγές για Τούμπα

Ετοιμάζει αλλαγές για Τούμπα

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μπορεί να απέχει δέκα μέρες ωστόσο ο τεχνικός του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, δείχνει να καταλήγει στις αλλαγές του στην βασική ενδεκάδα.

Ο τεχνικός του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, αν και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα απέχει δέκα μέρες δείχνει να καταλήγει στις αλλαγές του στην βασική ενδεκάδα.

Μεταξύ αυτών είναι η απουσία των Ρούμπεν Πουλίδο και Νταβίντ Αγκάνθο από το αρχικό σχήμα με τους Μιχάλη Κύργια και Μιχάλη Μανιά να είναι οι βασικοί υποψήφιοι αντικαταστάτες τους.

Ο Κύργιας για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ροκ Ελσνερ στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο και ο Μανιάς στην κορυφή της επίθεσης ψάχνοντας το πρώτο του γκολ σε επίσημο παιχνίδι με τον Άρη.

Η απουσία του Πουλίδο στην βασική ενδεκάδα θα έχει να κάνει κυρίως για το ότι θα έχει χάσει μια βδομάδα προπονήσεων λόγω της άδειας που πήρε για να μεταβεί στην πατρίδα του την Ισπανία. Κι όσο για αυτή του Αγκάνθο έχει να κάνει με τις ενοχλήσεις στο γόνατό του.

Ο Κύργιας έπαιξε παρτενέρ του Έλσνερ στο φιλικό της Τετάρτης στην Νέα Ευκαρπία με τον Μακεδονικό και απομένει να φανεί αν αυτό θα επαναληφθεί και μεθαύριο κόντρα στην βουλγάρικη Λιούμπιμετς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απόντος και πάλι του Πουλίδο.

Μεταξύ άλλων ο Μιλίνκοβιτς έχει να αντιμετωπίσει τους τραυματισμούς των Ίμπεχ που δεν υπολογίζεται και ακόμη αυτούς των Παπαδόπουλου και Τσουμάνη που ταλαιπωρούνται από μία διάταση από το φιλικό της Τετάρτης με τον Μακεδονικό. Ακόμη στο απουσιολόγιό του είναι και τα ονόματα των Βασίλη Τριανταφυλλάκου και Κώστα Κοτσαρίδη.

Στην σημερινή προπόνηση οι Ανδρέας Ηρακλής και Νταβίντ Αγκάνθο για προληπτικούς λόγους ακολούθησαν το δικό τους ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Ανδρέας Τάτος για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Από τις προπονήσεις του Άρη απουσιάζουν ακόμη οι διεθνείς Σωκράτης Διούδης και Ηλίας Σταυρόπουλος λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ελπίδων (U-21) και Νέων (U-19) αντίστοιχα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ