ΑΡΗΣ

Ερωτηματικό με Μπουγκέρα στον Άρη

Ερωτηματικό με Μπουγκέρα στον Άρη
Μπουγκέρα © GETTY IMAGES

Προβληματισμός επικρατεί στον Άρη μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Ματζίντ Μπουγκέρα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Στον Άρη παρά την προφορική συμφωνία με τον Ματζίντ Μπουγκέρα δεν αποκλείεται να μην ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Αιτία; Το γεγονός ότι η Ομοσπονδία της Αλγερίας δεν έστειλε το TMS του.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν αποκλείεται να θέσει "εμπόδια" στην μεταγραφή του στους "κιτρινόμαυρους". Τη στιγμή αυτή κάνεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν γνωρίζει με βεβαιότητα αν ο Μπουγκέρα θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί από τώρα ή μόνο από τον Ιανουάριο και μετά.

Η απάντηση αναμένεται να δοθεί μέχρι αύριο Δευτέρα (12/9), καθώς οι ιθύνοντες του Άρη θα επικοινωνήσουν με την ΕΠΟ. Στα συν τους ότι τήρησαν κατά γράμμα ότι προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, καταθέτοντας στην ώρα τους τα απαραίτητα έγγραφα.

Ωστόσο και εφόσον η μεταγραφή του 32χρονου διεθνή Αλγερινού οδηγηθεί σε "ναυάγιο" ο Άρης θα πορευτεί ως έχει μέχρι τον Ιανουάριο. Με τις λύσεις δηλαδή που διαθέτει ο Νίκος Αναστόπουλος για το κέντρο της άμυνάς του, αλλά και όσες υπάρξουν εκ των έσω. Τόσο για τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Football League όσο και για αυτά του Κυπέλλου Ελλάδος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ