ΑΡΗΣ

Επιστροφή στις προπονήσεις

Επιστροφή στις προπονήσεις
INTIME SPORTS

Μετά από δύο ημέρες αποχή οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν το πρωί στις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Αποχή τέλος στον Άρη με τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν το πρωί στις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ξεκινώντας την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ένα διήμερο αποχής όπου είναι βέβαιο ότι οι ποδοσφαιριστές του Άρη έστειλαν το δικό τους μήνυμα προς την διοίκηση της ΠΑΕ όσον αφορά την οικονομική ασυνέπεια στο πρόσωπό τους.

Οι ποδοσφαιριστές του με την επιστροφή τους στις προπονήσεις μπήκανε σε ρυθμούς προετοιμασίας εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" προς ικανοποίηση του Μανουέλ Μασάδο.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες μετά το τέλος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα βγάλουν ανακοίνωση με το περιεχόμενο της οποίας θα εξωτερικεύσουν τις σκέψεις τους για τους λόγους που τους οδήγησαν στην διήμερη αποχή.

Κι όσο από πλευράς της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης καλείται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε δώσει το μεσημέρι της Τρίτης να φανεί συνεπής μέχρι τέλους του Φεβρουαρίου. Μετά δηλαδή από τα παιχνίδια με Εργοτέλη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ