ΑΡΗΣ

Επιμένει για Μανιά

Επιμένει για Μανιά
INTIME SPORTS

Η διοίκηση του Άρη δεν το βάζει κάτω όσον αφορά στην απόκτηση του Μιχάλη Μανιά, την ώρα που είναι έτοιμη για την τελική επαφή με τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Ο Μιχάλης Μανιάς παραμένει πάντα ψηλά στην λίστα του Γιάννη Χατζηνικολάου με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να έχει ακόμη και σήμερα την τελική της επαφή για την απόκτηση του Γιάννη Παπαδόπουλου.

Ο πρώτος σκόρερ της φετινής Football League με τον Απόλλων Σμύρνης με 18 γκολ έχει στα χέρια του πρόταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης που φαίνεται ξεκάθαρα να επιθυμεί διακαώς να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Ο 23χρονος Μανιάς, που συνολικά πέτυχε 18 γκολ σε 39 παιχνίδια της Football League με την φανέλα του Απόλλων Σμύρνης και άλλα δυο γκολ στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, έχουνε εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες από την Super League.

Κατά τα άλλα στην ΠΑΕ Άρης εξετάζουν και τον 23χρονο Νίκο Σκόνδρα που έμεινε ελεύθερος από τον Θρασύβουλο και προέρχεται από μία καλή αγωνιστική περίοδο στην ομάδα της Φυλής, ενώ ενδιαφέρον φέρεται να έχει δείξει και ο Πανιώνιος.

Εν τω μεταξύ η διαφαινόμενη απόκτηση του Γιάννη Παπαδόπουλου στον Άρη είναι φανερό ότι δυσκολεύει ιδιαίτερα η παραμονή του Μανώλη Παπαστεριανού. Αντίθετα παραμένει ανοιχτή η παραμονή του Πορτογάλου Νούνο Κοέλιο με αυτή να εξαρτάται αν θα γίνει με την μορφή ανανέωσης του δανεισμού του από την Μπενφίκα όπου και ανήκει.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ