ΑΡΗΣ

Επικοινωνία με Μπρεσέ

Επικοινωνία με Μπρεσέ

Κι ενώ τα πάντα όσον αφορά την επόμενη μέρα της ΠΑΕ Άρης πρόκειται να ξεκαθαρίσουν την Δευτέρα, υπήρξε επικοινωνία με τον Ζερεμί Μπρεσέ.

Κι αν ο Γκαέλ Ν΄Λουντούλου βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη υπήρξε επικοινωνία με τον Ζερεμί Μπρεσέ την στιγμή που τα πάντα όσον αφορά την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ Άρης θα ξεκαθαρίσουν την Δευτέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επικοινωνία ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός δήλωσε πως είναι έτοιμος να έρθει στην Θεσσαλονίκη αφού ικανοποιηθεί οικονομικά.

Η επικοινωνία έγινε χθες κάτι που σημαίνει ότι ο Μπρεσέ είναι ενήμερος για το ενδεχόμενο της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα ακόμη και της Γ' Εθνικής εκτός από αυτό της Football League.

Αυτό που απαιτείται στην περίπτωση του Μπρεσέ είναι να βρεθούν τα χρήματα της προκαταβολής του, περίπου 20.000 ευρώ, ώστε τη Δευτέρα να ξεκινήσει το ταξίδι του από τη Γαλλία.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση που ο Άρης προλάβει τις ημερομηνίες και δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής εκτός από τους 15 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ και θα μείνουν αυτοδικαίως ελεύθεροι κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με τον Δημήτρη Καλαιτζίδη.

Το μονοετούς διάρκειας συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Καλαϊτζίδης με την ΠΑΕ Άρης εφόσον λυθεί η εταιρία λύνεται αυτομάτως. Η εξέλιξη αυτή δεν αποκλείει την παραμονή του υπογράφοντας ιδιωτικό συμφωνητικό για να είναι κατοχυρωμένος.

Κάτι για το οποίο δείχνει να μην είναι αρνητικός, αλλά θέλει να δει συγκεκριμένα πράγματα και θέτει κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να δεχτεί να δουλέψει στη Γ' Εθνική.

Όπως ποιοι θα αναλάβουν να τρέξουν το ποδοσφαιρικό τμήμα που θα δημιουργηθεί και φυσικά θα το στηρίξουν οικονομικά με την διατήρηση του υπάρχοντος ρόστερ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ