ΑΡΗΣ

Έντονα παράπονα σε Κομίνη από Άρη

Έντονα παράπονα σε Κομίνη από Άρη
INTIME SPORTS

Στο στόχαστρο των ιθυνόντων του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Λιβαδειάς Γιώργος Κομίνης μετά το τελευταίο του σφύριγμα.

Η αποβολή του Νίκου Λαζαρίδη και όχι νωρίτερα αυτή του Χαβιέ Τομάς με δεύτερη κίτρινη κάρτα προκάλεσαν τα έντονα παράπονα των ιθυνόντων του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Άρης στο πρόσωπο του διαιτητή της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Λιβαδειάς, Γιώργου Κομίνη.

Παράπονα που εκφράστηκαν στο πρόσωπο του διαιτητή από τον σύνδεσμο της Θεσπρωτίας δια στόματος των Γιώργου Κολτσίδα και Αγαπητού Αμπελά που αμέσως μετά το τελευταίο του σφύριγμα κατευθύνθηκαν προς το μέρος του.

"Τι ήταν αυτά που έδινες; Απέβαλες τον Λαζαρίδη χωρίς να έχει κάνει τίποτα και δεν έδωσες κίτρινη στον Τομάς. Μας εκδικείστε;", χωρίς ωστόσο να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση από τον Κομίνη.

Στην διαιτησία δε του Κομίνη δεν παρέλειψε να σταθεί και λίγα λεπτά ο Πορτογάλος νέος τεχνικός του Άρη, Μανουέλ Μασάδο, που τόνισε: "Θα πω ότι σε γενικές γραμμές η διαιτησία πήγε καλά στο τεχνικό κομμάτι του παιχνιδιού, όχι όμως στον πειθαρχικό έλεγχο όπου με απόλυτο σεβασμό και πάλι πιστεύω ότι σε ένα φάουλ που γίνεται από την αριστερή πτέρυγα ο στόπερ του Λεβαδειακού πρέπει να δεχτεί την 2η κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί.

Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα. Δεν έγινε όμως. Έχω ακόμη μια εντελώς διαφορετική άποψη από τον διαιτητή στην φάση του αρχηγού μας του Λαζαρίδη όπου για μένα κακώς καταλογίζεται η 2η κίτρινη και αποβάλλεται. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στον πάγκο του Άρη και στα τρία συνολικά που έχω δει μετράμε ισάριθμες αποβολές με δυο κίτρινες κάρτες".

Υπενθυμίζεται πως και το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Περιστερίου μετά την λήξη του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο ήταν η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δια στόματος του προέδρου της, Αθανάσιου Αθανσιάδη, στο πρόσωπο του διεθνή διαιτητή Μιχάλη Κουκουλάκη.

Μία δυσαρέσκεια στο πρόσωπό του και μέσω επίσημης ανακοίνωσης το μεσημέρι της Δευτέρας όπου ζητήθηκε από τους Βασσάρα και ΚΕΔ η εξαίρεσή του από την συνέχεια των παιχνιδιών της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ