ΑΡΗΣ

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Πόι

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Πόι
Πόι INTIME SPORTS

Ο Μάουρο Πόι μπορεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό αλλά παρόλα αυτά δύσκολα να χάσει το παιχνίδι του Άρη την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη με τον Εθνικό.

Ο Αργεντινός επιθετικός αποχώρησε από την χθεσινή προπόνηση εξαιτίας των ενοχλήσεών του πονοκεφαλιάζοντας τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη καθώς δύσκολα να υποχωρήσουνε οριστικά μέχρι την Κυριακή.

Το γεγονός ότι η κατάσταση του Πόι δεν εμπνέει ανησυχία, θεωρείται βέβαιο πως πολύ δύσκολα θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη. Ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ του φετινού Άρη είναι έτοιμος να σφίξει τα δόντια και να βοηθήσει στην επίτευξη της 8ης σερί νίκης στο πρωτάθλημα.

Από σήμερα ο Αργεντινός αναμένεται να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα, ώστε να κρατήσει δυνάμεις για το παιχνίδι της Κυριακής όπου θα ξεκινήσει βασικός και ανάλογα με την εξέλιξή του μπορεί να γίνει αλλαγή για να προφυλαχθεί ή όχι.

Εκτός του Πόι ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ένιωσε και ο Βάσκο Φερνάντες. Ο 28χρονος Πορτογάλος αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση του και σήμερα θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Το γεγονός ότι ο Φερνάντες έχει μπροστά του τρεις μέρες είναι στα ατού του για να μπορέσει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του και να ενσωματωθεί στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ