ΑΡΗΣ

Ενδεκάδα με Κουσίδη

Ενδεκάδα με Κουσίδη
INTIME SPORTS

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (1/3, 19:30) στο "Κ. Βικελίδης" με μία τελευταία προπόνηση στο Δασυγένειο και τον Σούλη Παπαδόπουλο να παίρνει 19 παίκτες στην αποστολή.

Το απόγευμα της Παρασκευής (28/2) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το Σαββατιάτικο (1/3, 19:30) παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με μία τελευταία προπόνηση στο Δασυγένειο.

Μετά το τέλος της ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή του που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές που καλούνται πάση θυσία να φθάσουν στη νίκη, στην μάχη της παραμονής.

Οι 19 εκλεκτοί του Παπαδόπουλου είναι οι: Αγγελούδης, Βανγκέλι, Βλάχος, Γιαννίτσης, Γουναρίδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Κουσίδης, Κύργιας, Μανιάς, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Ρένια, Σουνάς, Τάτος, Τσιάρας και Τσουμάνης.

Στις σημαντικές απουσίες του Παπαδόπουλου οι τραυματίες Πέτρος Καμινιώτης, Ρουμπέν Πουλίδο και Νταβίντ Αγκάνθο οι οποίοι υποβάλλονται σε θεραπεία και είναι εκτός μάχης.

Απόντες θα είναι και οι τιμωρημένοι – από χθες - με τέσσερις αγωνιστικές Μπουγαΐδης και Μπακασέτας, μετά την αποβολή τους στα Χανιά την περασμένη Κυριακή στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Μία ποινή για την οποία η ΠΑΕ Άρης θα καταθέσει έφεση.

Με αυτά τα δεδομένα ο Παπαδόπουλος σκέφτεται να περάσει τον Κύργια στο κέντρο της άμυνας και τον Κουσίδη στην μεσοεπιθετική γραμμή χωρίς να αποκλείεται και επιστροφή του Ηρακλή σε ρόλο μπροστά από τα στόπερ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ