ΑΡΗΣ

Εκτός αποστολής Παπαζαχαρίας και Καπετάνος

Εκτός αποστολής Παπαζαχαρίας και Καπετάνος
INTIME SPORTS

Στον Γιάννη Γκέσιο ο Λούκας Αλκαράθ πρόσθεσε και τους Γρηγόρη Παπαζαχαρία και Κώστα Καπετάνο στους ποδοσφαιριστές που θέλησε να στείλει το μήνυμά του ενόψει του παιχνιδιού με την Skoda Ξάνθη

Ο Ρούμπεν Πουλίδο μπορεί να φώναξε παρών στην αυριανή 18μελή αποστολή του Άρη για το εντός έδρας παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (16/12, 15.00) ωστόσο στους ποδοσφαιριστές που ο Λούκας Αλκαράθ θέλησε να στείλει μήνυμα προστέθηκαν άλλοι δύο.

Μετά τους Γιάννη Γκέσιο από την αποστολή του Άρη αποκλείστηκαν χωρίς να είναι τραυματίες οι Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και Κώστας Καπετάνος για λόγους που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ο 46χρονος Ισπανός τεχνικός.

Ο Παπαζαχαρίας έμεινε για πρώτη φορά χωρίς αποστολής χωρίς να συντρέχει λόγος με την απουσία του εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έχει να κάνει με την εικόνα που είχε παρουσιάσει η άμυνα του Άρη το απόγευμα της Τετάρτης.

Στο πρώτο παιχνίδι για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στο Ελ Πάσο ενώ ο Καπετάνος είναι φανερό από την πρώτη στιγμή της έλευσης του Αλκαράθ στην τεχνική ηγεσία του Άρη πως δεν είναι στις βασικές του επιλογές.

Στην 18μελή αποστολή του Άρη ωστόσο για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Skoda Ξάνθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Ισπανός τεχνικός του συμπεριέλαβε μετά από 40 μέρες και τον Ρούμπεν Πουλίδο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το εντός έδρας παιχνίδι με την Βέροια.

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε με μία πρωινή προπόνηση στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με την 18μελή αποστολή να αποτελείται από τους: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης και Ψυχογιός.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ