ΑΡΗΣ

Εξετάζει Καλί

Εξετάζει Καλί
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζει για το κέντρο της άμυνας του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου τον Σιρίλ Καλί που τον γνωρίζει από την συνεργασία τους στην Βέροια.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζει για το κέντρο της άμυνας του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είναι ο Σιρίλ Καλί. Κι όχι άδικα αφού ο 30χρονος Γάλλος είναι γνώριμός του 57χρονου τεχνικού από την συνεργασία τους στην Βέροια την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 και την περσινή ήταν στο πρωτάθλημα της Super League, φορώντας την φανέλα του Παναιτωλικού.

Κατά τα άλλα και εν όψει της προετοιμασίας του Άρη ο Καλαϊτζίδης και οι συνεργάτες του θα τσεκάρουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας από την Κ20 και την Κ17 οχτώ μέρες νωρίτερα, προκειμένου να καταλήξουν σε αυτούς που θα προαχθούν στην πρώτη ομάδα.

Συγκεκριμένα στις 15-16-17 Ιουλίου θα υπάρξει η πρώτη αξιολόγηση από τον Καλαϊτζίδη για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ-20, καθώς και επιλεγμένους παίκτες από την ομάδα Κ-17.

Στις 18-19-21-22 Ιουλίου θα υπάρξει νέα αξιολόγηση αυτών που ξεχώρισε ο προπονητής της ομάδας μας και οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα με την προσθήκη κάποιων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Κικερίδης υπήρξε επί χρόνια στενός συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και θα συνεχίσει να είναι και στον Άρη, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κικερίδης, εκ των στενών συνεργατών του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αναλαμβάνει υπεύθυνος του τμήματος Scouting της ομάδας μας».

Τέλος η οριστική επιστροφή του Ντίνου Κούη στα δρώμενα της ΠΑΕ Άρης αναμένεται να δρομολογηθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας, όπως προέκυψε μετά από την χθεσινή πρώτη επαφή και την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Πάνου Στεφανίδη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ