ΑΡΗΣ

Έκλεισαν οι κάλπες με μία ώρα καθυστέρηση

Έκλεισαν οι κάλπες με μία ώρα καθυστέρηση
INTIME SPORTS

Με μία ώρα καθυστέρηση ολοκληρώθηκε η φετινή εκλογική διαδικασία της Λέσχης Φίλων Άρη με την συμμετοχή 4.775 οικονομικά τακτοποιημένων μελών της για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. στην ΠΑΕ Άρης, μετά από απόφαση της εφορευτικής επιτροπής των εκλογών

Με μία ώρα καθυστέρηση ολοκληρώθηκε η φετινή εκλογική διαδικασία της Λέσχης Φίλων Άρη με την συμμετοχή 4.775 οικονομικά τακτοποιημένων μελών της για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. στην ΠΑΕ Άρης, μετά από απόφαση της εφορευτικής επιτροπής των εκλογών

Οι κάλπες έκλεισαν με το που το ρολόι έδειξε 20:00 και όχι 19:00 όπως ήταν η αρχική ώρα λήξης της εκλογικής διαδικασίας με αυτό που απομένει να φανεί είναι μέσα στις επόμενες ώρες να φανεί ποιος θα είναι ο νικητής.

Αν δηλαδή θα έχει επικρατήσει το ψηφοδέλτιο "ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ" με επικεφαλή του τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιου Αθανασιάδη, ή αυτό του "ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ" με επικεφαλή του τον Παναγιώτη Στεφανίδη.

Μεταξύ αυτών που ψήφισαν ήταν και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και μέλος της Λέσχης Φίλων Άρη, Σταύρος Λαμπριάκος, που αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ανέφερε μεταξύ άλλων: " Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση για να φέρει τον Άρη μας ακόμα πιο ψηλά".

Ο εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, Γιώργος Καγιάς, δήλωσε: " Είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος της Λέσχης. Είναι πολύ σημαντικό για τον Άρη τα όργανα που τον διοικούν να προκύπτουν από εκλογική διαδικασία. Η συμμετοχή είναι τεράστια και ήταν πολύ δύσκολο για τους υπεύθυνους να οργανώσουν μια τόσο μεγάλη διαδικασία. Συγχαρητήρια σε όλους".

Ο υπεύθυνος νομικών υποθέσεων της Λέσχης Φίλων Άρη, Θωμάς Γιαννόπουλος, δήλωσε: " Είναι η πιο τυπική διαδικασία, υπάρχουν αναρτημένα τα ονόματα σε καταλόγους ώστε ο καθένας να ξέρει που ψηφίζει και να μη ταλαιπωρείται. Καλή επιτυχία στους συνδυασμούς. Αυτή είναι η δημοκρατία μας".

Το υποψήφιο μέλος της "ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ", Ντίμης Παπαϊωάννου, δήλωσε: " Ο Άρης είναι η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που μπορεί και εκλέγει τη διοίκησή της. Πρέπει να είναι γιορτή".

Το υποψήφιο μέλος της "ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ", Τάσος Στεφανίδης, υπογράμμισε: " Είναι η διαδικασία που θα εκλέξει τους ανθρώπους που θα τραβήξουν το καράβι αυτό που λέγεται Άρης. Ευχαριστώ όλους του Αρειανούς όχι μόνο όσους μας ψήφησαν αλλά και τους αντιπάλους μας. Είναι σημαντικό το σημείο που φτάσαμε, να εκλέγεται η διοίκηση μέσα από σπλάχνα του Συλλόγου. Από τη στιγμή που θα μας επιλέξουν, είμαστε έτοιμοι να λειτουργήσουμε για το καλό του Άρη".

Ο πρώην πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη, Σίμης Ηλιάδης, σχολίασε: " Πρέπει κάθε μέρα να θυμόμαστε τη Λέσχη και να προσπαθούμε να μεγαλώνει. Μακάρι το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο να μη μας χωράει στις επόμενες εκλογές".

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ανέφερε: " Είναι πολύ μεγάλη μέρα για τον Άρη, ως η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που εκλέγει τη διοίκηση της. Ο Άρης θα είναι νικητής όποια διοίκηση κι αν εκλέξουμε. Ο Άρης λειτουργεί πρωτοποριακά για τα ελληνικά δεδομένα γιατί στηρίζεται στον κόσμο του. Η Λέσχη δεν είναι κλειστό κύκλωμα, είναι χιλιάδες λαού. Αυτό είναι η απάντηση στους λασπολόγους και όσους θέλουν το κακό του Άρη".

Ο γενικός αρχηγός των τμημάτων του ΑΣ Άρης, Κώστας Κουράκος, σχολίασε: " Αυτό που νιώθω, το νιώθω για δεύτερη φορά. Τα μέλη της οικογένεια του Άρη έχουν το προτέρημα ανά την ελληνική επικράτεια να αποφασίζουν για το μέλλον της αγαπημένη τους ομάδας.

Οι εκλογές είναι υγεία, είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας και μας δίνει ο θεσμός το ύψιστο δικαίωμα να επιλέγουμε αυτόν που πιστεύουμε ότι μπορεί να διοικήσει ώστε να εκπληρώσει τα οράματα για την ομάδα μας.

Μακάρι και άλλοι σύλλογοι στην Ελλάδα να δώσουν τη δυνατότητα στα μέλη τους. Αυτό είναι η κατάκτηση του οπαδού. Ο Άρης ανήκει στον κόσμο του και περιμένουμε το αποτέλεσμα το απόγευμα".

Ο υπεύθυνος οικονομικών της Λέσχης Φίλων Άρη, Κυριάκος Χαμουζάς, δήλωσε: " Σήμερα έχουμε τη γιορτή της δημοκρατίας", ενώ ο υπεύθυνος ανάπτυξης του Φορέα, Γιώργος Μποτζώρης, σημείωσε: " Είναι η γιορτή της δημοκρατίας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μέχρι στιγμής.

Υπήρξε μια σκέψη μόλις τελειώσει η εκλογική διαδικασία να βγάζουμε τμηματικά αποτελέσματα. Την καταθέσαμε στους επικεφαλείς των υποψήφιων σχημάτων και στον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής. Αν μας το επιτρέψουν θα το κάνουμε. Αν όχι θα μάθουμε τα αποτελέσματα όλοι μαζί στο τέλος".

Ο 29χρονος φόργουορντ της ομάδας μπάσκετ του Άρη, Χρήστος Ταπούτος, τόνισε: " Ελπίζω η διοίκηση που θα εκλεγεί να κάνει το καλύτερο για την ομάδα μας", ενώ ο Υπεύθυνος των ομάδων Κ-20 και Κ-17 του Άρη, Στέφανος Γιώρης, είπε: " Ψήφισα όπως όλος ο κόσμος. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Είμαι συνηθισμένος στις νίκες και ελπίζω σε μία ακόμη".

Ο εκπρόσωπος και επικεφαλής ουσιαστικά του ψηφοδελτίου "ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ", Παναγιώτης Στεφανίδης, σημείωσε: " Ελπίζουμε να έχουμε μια καλή βραδιά. Θέλω ακόμα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά που δουλεύουν αφιλοκερδώς στην εφορευτική επιτροπή. Έχουμε την αγωνία μας και αναμένουμε να δούμε τι θα ψηφίσει ο λαός του Άρη".

Το μέλος του υποψήφιου σχήματος "ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ", Νίκος Ιατρού, τόνισε: " Είμαστε περήφανοι που είμαστε Άρης. Αυτή η διαδικασία γίνεται μόνο στον Άρη και αυτό μας κάνει πρωτοπόρους. Είτε νικήσουμε είτε ηττηθούμε, θα είμαστε στο πλευρό της κάθε διοίκησης και θα ασκούμε την κριτική μας όταν χρειαστεί".

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, σημείωσε: " Όσο περνάει ο καιρός, αυτό το πράγμα θα είναι παράδειγμα για όλη την Ευρώπη. Έχω παρακολουθήσει παρόμοιες διαδικασίες στο εξωτερικό αλλά αυτή του Άρη είναι διαφορετική".

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ, Κώστας Ευθυμιάδης, ανέφερε: " Θέλω να σταθώ στο δημοκρατικό αυτό εγχείρημα. Είναι μια γιορτή και είμαι χαρούμενος που συμμετέχω και συναποφασίζω για το μέλλον του Συλλόγου. Είναι κατάκτηση όλων μας και σίγουρα αποτελεί νίκη του λαού του Άρη και της δημοκρατίας".

Το μέλος του υποψήφιου σχήματος "ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ", Ηλίας Πόππης, σημείωσε: " Η διαδικασία είναι άψογη. Ο Άρης είναι πάντα πρωτοπόρος. Σήμερα έχουμε νίκης της αρειανοσύνης και της δημοκρατίας. Εμείς έχουμε τα εχέγγυα να το κάνουμε αυτό και ελπίζουμε σε πολύ μεγάλη νίκη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ