ΑΡΗΣ

Εκ νέου για Φετφατζίδη

Εκ νέου για Φετφατζίδη
INTIME SPORTS

Μετά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Γιάννης Φετφατζίδης φαίνεται να απασχολεί και πάλι την ΠΑΕ Άρης. Στα υπόψη βρίσκεται πάντα ο Σουμπίνιο ενώ κάνει πίσω ο Ιταλός Βιόλα.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης μετά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου απασχολεί και πάλι την ΠΑΕ Άρης καθώς όπως όλα δείχνουνε δύσκολα να παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο 23χρονος διεθνής μέσος θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος δείχνει να προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού, ενώ σε περίπτωση παραμονής του το ενδεχόμενο απόκτησής του θα γίνει με την μορφή δανεισμού.

Ωστόσο όπως αποτελεί κοινό μυστικό ο Φετφατζίδης δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που απασχολεί τον Γιάννη Χατζηνικολάου με την μορφή δανεισμού. Οι άλλοι δύο είναι οι Σουμπίνιο και Δημήτρης Διαμαντάκος.

Εν τω μεταξύ ο Ιταλός επιτελικός μέσος Νίκολας Βιόλα που έχει προταθεί και από χθες εξετάζεται σοβαρά τη περίπτωσή του σήμερα έδειξε να ρίχνει τις αρχικές του υψηλές για τα δεδομένα του Άρη απαιτήσεις.

Ωστόσο ακόμη και τώρα όμως η απόσταση είναι σημαντική με τον ποδοσφαιριστή της Παλέρμο στην τελευταία αγωνιστική περίοδο κι ενώ βρίσκεται στο στόχαστρο και της Έμπολι.

Κατά τα άλλα ποδοσφαιριστής του Άρη είναι και με υπογραφή ο Ροκ Έλσνερ όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ καθώς ο 27χρονος Σλοβένος μέσος έβαλε την υπογραφή του στο διετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιό του.

Το απόγευμα της Τρίτης εξάλλου είχε κάνει την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με την υπόλοιπη ομάδα κάτι που είναι να συμβεί σήμερα και με τους Μιχάλη Μανιά και Νταβίντ Αγκάνθο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ