ΑΡΗΣ

Έδωσαν τα χέρια με Μπουζάνη

Έδωσαν τα χέρια με Μπουζάνη
Μπουζάνης

Ο Ντιν Μπουζάνης αποτελεί την έκτη μεταγραφή της ΠΑΕ Άρης και την Κυριακή πρόκειται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στο Πράβετς της Βουλγαρίας. Υπέγραψε το συμβόλαιό του ο Μιχάλης Μανιάς.

Ο Ντιν Μπουζάνης συμπλήρωσε μισή ντουζίνα μεταγραφών για την ΠΑΕ Άρης και την Κυριακή πρόκειται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Ο 23χρονος ομογενής τερματοφύλακας έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και επέστρεψε στην Αγγλία για να μαζέψει τα πράγματά του και να τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου στο ξεκίνημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στάλθηκε το συμβόλαιό του στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στον δικηγόρο του, σε μία μέρα όπου ολοκληρώθηκε και επίσημα πλέον η μεταγραφή του Μιχάλη Μανιά στον Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια με την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο 23χρονος επιθετικός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και το απόγευμα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας και θα τεθεί στην διάθεση του Χατζηνικολάου.

Εν τω μεταξύ ο Νταβίντ Αγκάνθο είχε συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ με τον πρόεδρό της Δημήτρη, στην πρώτη τους τετ α τετ γνωριμία. Σε αυτήν ο Ισπανός επιθετικός δήλωσε την αποφασιστικότητά του για μια σπουδαία χρονιά και το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ