ΑΡΗΣ

Δύσκολα με Πανθρακικό ο Ουντότζι

Δύσκολα με Πανθρακικό ο Ουντότζι
Ουντότζι

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος είναι η μόνη σίγουρη απώλεια του Ζόραν Μιλίνκοβιτς από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εν όψει του επόμενου παιχνιδιού με τον Πανθρακικό την Κυριακή στο «Κλέανθης Βικελίδης» καθώς δύσκολα να αγωνιστεί και ο Σαλόζε Ουντότζι.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς εκτός του Βασίλη Τριανταφυλλάκου δύσκολα να υπολογίζει για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο «Κλέανθης Βικελίδης» την Κυριακή και στον Σαλόζε Ουντότζι.

Ο νεαρός μέσος μπορεί μετά το κάταγμα κνήμης που υπέστη στο δεξί του πόδι να μπει σήμερα στο χειρουργείο ωστόσο με τραυματισμό αποχώρησε και ο Νιγηριανός και σκόρερ του Άρη.

Ο Ουντότζι αντιμετωπίζει έναν οξύ πόνο στον προσαγωγό του όπου προϋπήρχε μία τενοντίτιδα και για αυτό θα κάνει κάποιες θεραπείες, και σύμφωνα με τον γιατρό της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή είναι δύσκολα τα πράγματα για την Κυριακή.

Αντίθετα ο Μιχάλης Μανιάς παρά το ότι υπέστη μία κάκωση έσω πλαγίου και έχει κάποιες ενοχλήσεις θα ακολουθήσει θεραπείες και αναμένεται να είναι στη διάθεση του Μιλίνκοβιτς. Από εκεί και πέρα ερωτηματικό είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ρούμπεν Πουλίδο που είναι πλέον θέμα της διοίκησης της ΠΑΕ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ