ΑΡΗΣ

Δοκιμάστηκε και κόπηκε ο Νάγκι

Δοκιμάστηκε και κόπηκε ο Νάγκι
INTIME SPORTS

Ο Όλιβερ Νάγκι συμμετείχε στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών του Άρη αλλά τελικά «κόπηκε» από τον Γιάννη Χατζηνικολάου. Με 28 η αποστολή αύριο στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών του Άρη συμμετείχε και ο Όλιβερ Νάγκι αλλά τελικά «κόπηκε» από τον Γιάννη Χατζηνικολάου.

Πρόκειται για 24χρονο Ούγγρο αριστερό χαφ που όμως ο τεχνικός του Άρη έκρινε πως δεν θα πρέπει να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του μετά και την χθεσινή απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Για την ιστορία ο Νάγκι στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Ούιπεστ και Πεκς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ρεπό από τον Χατζηνικολάου που χθες μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του που θα ταξιδέψει αύριο στο Πράβετς της Βουλγαρίας.Εκεί όπου μέχρι τις 17 του μήνα θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί της Κυριακής για το αθλητικό κέντρο της γειτονικής χώρας και θα αποτελείται από 28 ποδοσφαιριστές.Αυτοί είναι οι:

Καραγιάννης, Αγγελούδης, Κύργιας, Μαργαρίτης, Σουνάς, Κοτσαρίδης, Ψυχογιός, Λεμονής, Τριανταφυλλάκος, Γκελής, Αγκάνθο, Έλσνερ, Ρένια, Διούδης, Οικονομόπουλος, Τσουκάνης, Μανιάς, Νταμαρλής, Γιαννίτσης, Γ. Παπαδόπουλος, Ηρακλής, Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης, Καράδαης, Πουλίδο, Μπουζάνης, Γκόλιας, Μάντζαρης.

Να σημειωθεί ότι στον Σωκράτη Διούδη δόθηκε άδεια μιας εβδομάδας, λόγω της συμμετοχής του με την Εθνική Νέων στο Μουντιάλ στην Τουρκία. Ο 20χρονος διεθνής γκολκίπερ θα ενσωματωθεί με την αποστολή του Άρη την Τετάρτη (10/07), ενώ ο 22χρονος ομογενής τερματοφύλακας, Ντιν Μπουζάνης, αναμένεται αύριο απευθείας στο Πράβετς από την Αγγλία έχοντας μαζέψει τα πράγματά του.

Η αποστολή του Άρη αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής στο αθλητικό κέντρο του Πράβετς, ενώ για το απόγευμα της ίδιας μέρας υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση.Αξίζει δε να σημειωθεί ότι άλλαξε η ώρα διεξαγωγής του πρώτου φιλικού επί βουλγαρικού εδάφους με αντίπαλο την Πιρίν της προσεχής Τετάρτης (10/07). Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:00 αντί για τις 18:30, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ