ΑΡΗΣ

Διούδης: "Θέλουμε τον χρόνο μας"

Διούδης: "Θέλουμε τον χρόνο μας"

Ο Σωκράτης Διούδης στο τρίτο και τελευταίο φιλικό του Άρη επί βουλγάρικου εδάφους με την Μπότεφ Βράτσα αγωνίστηκε για πρώτη φορά και μετά την λήξη του συνέστησε υπομονή.

Το τρίτο αλλά και τελευταίο φιλικό του Άρη επί βουλγάρικου εδάφους με την Μπότεφ Βράτσα συνδυάστηκε και με την πρώτη παρουσία του Σωκράτη Διούδη που θεωρεί ότι υπάρχει χρόνος ώστε η ομάδα της Θεσσαλονίκης να είναι έτοιμη όταν πρέπει.

Ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη στην συνέντευξη που παραχώρησε μετά την λήξη του φιλικού στην κάμερα του OTE TV στάθηκε και στην περσινή χρονιά που θεωρεί ότι μπορεί να αποτελέσει οδηγό για την νέα.

Για την πρώτη δική του παρουσία στα φιλικά του Άρη τόνισε: "Είχα αρκετό καιρό να αγωνιστώ, από το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν μου έλειπαν, όμως, οι ανάσες, ήμουν δύο μήνες με την Εθνική Νέων, είμαι σε καλή φάση και όπως και η ομάδα έτσι και εγώ θα βελτιώνομαι, όσο περνάει ο καιρός. Θέλουμε τον χρόνο μας, γιατί εκτός από τα νέα πρόσωπα και οι θεωρητικά παλιοί είμαστε νεαροί σε ηλικία, αλλά το καλό είναι ότι είμαστε δεμένοι, είμαστε κοντά στην ηλικία. Βέβαια μέσα στον αγωνιστικό χώρο θέλει και υπομονή και μεγάλη προσπάθεια".

Για το πόσο ωρίμασε ο ίδιος και τα υπόλοιπα νέα παιδιά της ομάδας του Άρη μέσα από την περσινή παρουσία τους στην ομάδα είπε: "Όταν σε τέτοια ηλικία παίρνεις μια σειρά παιχνιδιών ωριμάζεις, ειδικά όταν αυτά τα παιχνίδια είναι σε μια τόσο δύσκολη χρονιά. Κληθήκαμε να σηκώσουμε ένα μεγάλο βάρος πέρσι. Φέτος χωρίς πολλά λόγια και πάντα με δουλειά θέλουμε να πάμε καλύτερα, να μην ξαναπεράσουμε τα ίδια".

Κι όσο για την συνέχεια της προετοιμασίας στην επόμενη μέρα της ολοκλήρωσης της παρουσίας στο Πράβετς της Βουλγαρίας τόνισε: "Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας μέχρι να είμαστε απολύτως έτοιμοι. Δουλέψαμε στην φυσική κατάσταση εδώ στη Βουλγαρία. Το είδαμε και σήμερα, ήμασταν κουρασμένοι. Στη Θεσσαλονίκη οι προπονήσεις θα ελαφρύνουν, θα δουλεύουμε πιο πολύ στην τακτική και θα γίνουμε καλύτεροι".

Τσουκάνης: "Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη"

Ο Στέλιος Τσουκάνης που σκόραρε το τρίτο γκολ του Άρη διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 επί της Μπότεφ Βράτσα δήλωσε μετά την λήξη: "Είναιι φιλικά προετοιμασίας. Είναι θετικό ότι η ομάδα φεύγει από τη Βουλγαρία χωρίς να δεχθεί γκολ. Έγινε μια καλή αρχή ώστε να ανοίξουν τα πόδια, να αποκτήσουμε ψυχολογία και να πάμε καλύτερα στο μέλλον".

Σχετικά με το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας είπε: "Ήμουν άτυχος τη δεύτερη μέρα. Ευτυχώς επανήλθα γρήγορα, βρίσκω τα πατήματα μου, σκόραρα και αισθάνομαι καλύτερα".

Για το γεγονός ότι έπαιξε σήμερα ως επιτελικός υποστήριξε: " Σίγουρα, όταν παίζεις στη φυσική σου θέση, νιώθεις πιο ωραία. Μπορώ όμως να παίξω και σε άλλες θέσεις".

Κάνοντας τέλος έναν απολογισμό για την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας είπε: "Δουλέψαμε σε φυσική κατάσταση, στο να κλείνουμε χώρους και σε ότι έχει να κάνει με την τακτική. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη αλλά είναι θετικό ότι βγάζουμε αυτό το πρόσωπο στο γήπεδο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ