ΑΡΗΣ

Πρόμπιερζ: "Να πετύχουμε τους στόχους μας"

Πρόμπιερζ: "Να πετύχουμε τους στόχους μας"
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Άρης διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί συνάντησης με τον Πρόμπιερζ στα γραφεία της ομάδας το απόγευμα.

Ένα δημοσίευμα από την Πολωνία ήθελε τον Μίχαλ Πρόμπιερζ να είναι δυσαρεστημένος με την κατάσταση που επικρατεί στους κίτρινους και να επιθυμεί την αποχώρηση του από τον σύλλογο.

Κάτι τέτοιο ωστόσο φαίνεται πως δεν ισχύει, αφού πληροφορίες από την ΠΑΕ αναφέρουν πως θα βγει ανακοίνωση που θα διαψεύδει τη συνάντηση το απόγευμα της Παρασκευής.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το πρωί υπήρξε μία συνάντηση με ανθρώπους της ΠΑΕ, στην οποία υπήρξε διάσταση απόψεων όσον αφορά τα μεταγραφικά και τους παίκτες που είναι να αποχωρήσουν.

Ο Πολωνός τεχνικός επιθυμεί την αποχώρηση κάποιων ποδοσφαιριστών, τους οποίους η διοίκηση θεωρεί ότι μπορούν να προσφέρουν ακόμα στο σύλλογο και κάπου εκεί μπλέκεται το θέμα.

Πρόμπιερζ: "Θα πετύχουμε τους στόχους μας"

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω ο Πολωνός τεχνικός έδωσε γραπτή δήλωση στο site της ομάδας, όπου τόνισε πως παρά τα προβλήματα θα συνεχίσει με σκοπό να πετύχει τους στόχους της ομάδας:

"Μιλήσαμε για την κατάσταση της ομάδας, βλέπουμε την θετική προοπτική που μπορεί να υπάρξει και παρόλα τα οικονομικά προβλήματα, η ομάδα δίνει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της. Απλά η αγωνία μας για την ομάδα, μας οδήγησε σε αυτές τις συναντήσεις, αλλά είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ