ΑΡΗΣ

Δέσμευση Κωστούλα σε Γρόλλιο για Μητρόπουλο

Δέσμευση Κωστούλα σε Γρόλλιο για Μητρόπουλο
INTIME SPORTS

Σε σίριαλ εξελίσσεται ο εξάμηνος δανεισμός μέχρι το καλοκαίρι του Παύλου Μητρόπουλου από τον Παναιτωλικό στον Άρη μετά την σφήνα της ΑΕΚ με τον Άρη να έχει τον πρώτο λόγο. Διαβάστε το γιατί

Το μπάσιμο της ΑΕΚ για την απόκτηση του Παύλου Μητρόπουλου επίσης με την μορφή δανεισμού από τον Παναιτωλικό φαίνεται να περιπλέκει προς στιγμήν τουλάχιστον αυτόν από την ομάδα του Αγρινίου στον Άρη.

Ωστόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνει να είναι εκείνη που συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο στην κούρσα του επόμενου σταθμού της καριέρας του 23χρονου διεθνή μέσου.

Το γιατί; Αυτό προκύπτει από την τελευταία επικοινωνία μεταξύ του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Φώτη Κωστούλα, και του προέδρου της ΚΜΑ, Άγγελου Γρόλλιου.

Σε αυτήν σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr δεσμεύτηκε πως αν τελικά η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν του καταβάλλει το ποσό που προέκυψε από τις συζητήσεις με την "Ένωση" τις τελευταίες μέρες τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα είναι εκείνη που θα έχει τον πρώτο λόγο.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς την ΠΑΕ Παναιτωλικός για τον Μητρόπουλο ξεκίνησε στις αρχές της εβδομάδας. Ουσιαστικά το απόγευμα της Τρίτης όταν και υπήρξε η συνάντηση της διοίκησης της ομάδας του Αγρινίου με τον 23χρονο διεθνή μέσο.

Σε αυτήν όπου του ανακοινώθηκε η προφορική συμφωνία με την ΠΑΕ Άρης, όπως υπήρξε και στα λεπτά που ακολούθησαν και η σχετική ενημέρωση, κι ενώ ο Μητρόπουλος είχε ήδη συμφωνήσει με την διοίκηση του Άρη δίνοντας τον λόγο του.

Μάλιστα όπως προκύπτει από το περιβάλλον του είναι διατεθειμένος να τον κρατήσει και να μην τον πάρει πίσω. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο πως ήταν έτοιμος χθες ή το αργότερο σήμερα να είχε μαζέψει τα πράγματά του από το Αγρίνιο και να είχε ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη.

Με την εξέλιξη αυτή ο Μητρόπουλος θα έθετε τον εαυτό του χωρίς απώλεια χρόνου στην διάθεση του Λούκας Αλκαράθ έχοντας την ευκαιρία να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον το συντομότερο δυνατό εν όψει και των πρώτων ημερών του Ιανουαρίου για το ντεμπούτο του.

Κι όσο για αυτό που έχει κάνει τον 23χρονο διεθνή μέσου να έχει ψηφίσει τον Άρη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του; Είχε να κάνει ξεκάθαρα με την προσέγγιση που δέχθηκε από τους Αντώνη Ζαμπέτα και Άγγελο Γρόλλιο πριν πάρει την απόφασή του.

Υπενθυμίζεται εξάλλου πως ο Άρης είχε κινηθεί και το καλοκαίρι για να τον αποκτήσει αλλά σε εκείνο το χρονικό σημείο η διοίκηση του Παναιτωλικού ήταν κάθετη να μην τον αποδεσμεύσει. Πλέον όμως και μετά από την ρήξη του με τον νυν τεχνικό της ομάδας Νίκο Καραγεωργίου εδώ και κάτι παραπάνω από έναν μήνα είναι δεδομένη η αποχώρησή του σίγουρα με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

Κάτι που είχε φανεί και στην συμφωνία της ΠΑΕ Άρης με αυτήν της ΠΑΕ Παναιτωλικός που κάνει λόγο για εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι καθώς το συμβόλαιό του με την ομάδα του Αγρινίου ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι του 2014.

Κι όσο για την διαφορά της κρούσης της ΠΑΕ ΑΕΚ σε σχέση με αυτήν της ΠΑΕ Άρης στην διοίκηση του Παναιτωλικού έχει να κάνει με την καταβολή ενός ποσού που όπως έχει διαρρεύσει είναι της τάξης των 20.000 ευρώ.

Πλέον όμως τα πάντα στην περίπτωση του Μητρόπουλου αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ώρες. Λογικά μέχρι το βράδυ όπου θα φανεί αν η ΑΕΚ καταβάλει το ποσό που είπε και αν όχι αν θα τηρηθεί η δέσμευση του Φώτη Κωστούλα στον Άγγελο Γρόλλιο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ