ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τα "θέλω" του Κωστούλα για Μητρόπουλο

Τα "θέλω" του Κωστούλα για Μητρόπουλο
INTIME SPORTS

Ο Παύλος Μητρόπουλος είναι το μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες της Superleague. Διαβάστε ποιοι ενδιαφέρονται και τι ζητάει ο Παναιτωλικός.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχαμε ένα μίνι σίριαλ, όσον αφορά τον νεαρό μέσο των καναρινιών, καθώς μετά τον υποβιβασμό του Παναιτωλικού πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για να τον αποκτήσουν.

Τελικά ο Παύλος Μητρόπουλος παρέμεινε κάτοικος Αγρινίου, όμως η κόντρα του με το Νίκο Καραγεωργίου τον έφερε μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Ο Γενάρης πλησιάζει και όπως είναι λογικό το όνομα του "παίζει" ξανά στο μεταγραφικό παζάρι για ομάδες, κυρίως, της Superleague, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη μεσαία γραμμή.

Την Τρίτη σας γράψαμε για την προφορική συμφωνία του νεαρού άσου με τον Άρη, όμως το πρωί της Παρασκευής στο κόλπο μπήκε και η ΑΕΚ.

Όπως καταλαβαίνετε ενδιαφέρον υπάρχει και μάλιστα από πολλούς συλλόγους (ακούστηκαν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός επίσης). Τι ζητάει όμως ο Παναιτωλικός;

Δανεικός και βλέπουμε...

Το συμβόλαιο του Μητρόπουλου δεν τελειώνει το καλοκαίρι, οπότε ο Φώτης Κωστούλας, που αναγνωρίζει το ταλέντο του 23χρονου μέσου, δεν έχει σκοπό να τον παραχωρήσει δίχως κάποιο όφελος για τον Παναιτωλικό.

Ο ιδιοκτήτης των "καναρινιών" έχει θέσει ως προτεραιότητα τον δανεισμό του Μητρόπουλου με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι, γεγονός που συμφέρει τις περισσότερες ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Δεν αποκλείεται ωστόσο να τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή τον Ιανουάριο, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ