ΑΡΗΣ

Δαγκωτό Football League

Δαγκωτό Football League
INTIME SPORTS

Οι διοικούντες της ΠΑΕ Άρης στις επαφές που είχαν στην Αθήνα ήταν και με τους επικεφαλής της Football League και επίκειται μία ακόμη με τον πρόεδρό της Σπύρο Καλογιάννη.

Οι διοικούντες της ΠΑΕ Άρης το λέγανε από την πρώτη στιγμή που προ ημερών ανέλαβαν δράση ότι ο αγωνιστικός στόχος για την νέα αγωνιστική περίοδο είναι η συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Κάτι που το δείξανε και στις επαφές που είχανε στην Αθήνα με τους επικεφαλής της Football League και επίκειται μία ακόμη με τον πρόεδρό της Σπύρο Καλογιάννη. Από τα θέματα που θα συζητηθούνε θα είναι και αυτό για το τηλεοπτικό συμβόλαιο που θα αποτελέσει βαρόμετρο όσον αφορά την διαμόρφωση του μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Εν τω μεταξύ ο Γιώργος Φοιρός από την πρώτη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας έδωσε εδώ και έναν μήνα περίπου τον δικό του αγώνα με συζητήσεις και ομιλίες για να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές σε ένα στοιχειώδες επίπεδο.

Στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής, κι ενώ ακολουθούνε άλλες δύο την Δευτέρα και την Τετάρτη στο Νέο Ρύσιο, τους ξεκαθάρισε ότι κατανοεί τα προβλήματα τους και τους προέτρεψε να μην τα παρατήσουν συνεχίζοντας τις προπονήσεις.

Ο τεχνικός σύμβουλος του Άρη αν και γνωρίζει πολύ καλά το πώς έχει η οικονομική καθυστέρηση στο πρόσωπο του καθενός με τον τρόπο που λειτουργεί έχει την πίστη για εύρεση λύσης, την στιγμή που οι περισσότεροι έχουνε το δικαίωμα της προσφυγής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ