ΑΡΗΣ

Ατομικό για έξι

Ατομικό για έξι
INTIME SPORTS

Μετ'εμποδίων πραγματοποιείται η προετοιμασία του Άρη για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, με έξι παίκτες να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιελάμβανε το σημερινό (24/9) πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της αναμέτρησης για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου (26/09, 18:00, OTE Sport 4) στο ΕΑΚ Βόλου.

Όσοι αγωνίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Skoda Ξάνθη στα "Πηγάδια" έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Τα προβλήματα τραυματισμών είναι όμως πολλά για τους Θεσσαλονικείς, με έξι συνολικά παίκτες να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη και άλλους δύο να κάνουν θεραπεία.

Όσον αφορά στους τραυματίες, αυτοί είναι οι Ουντότζι (κάκωση στο γόνατο), Σταυρόπουλος (κάκωση έσω πλαγίου), Ρούμπεν Πουλίδο (οίδημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του), Αγγελούδης(δέχτηκε μια κλοτσιά στον αστράγαλο), Αντωνιάδης (τενοντίτιδα στον προσαγωγό) και Παπαδόπουλος.

Επιπλέον, οι Κύργιας, ο οποίος υπέστη θλάση στον δικέφαλο (ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται στις τρεις εβδομάδες) και Άντι Ρένια, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα (ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες), ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Από την πλευρά του πάντως, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς θέλησε μέσα από την ομιλία στους ποδοσφαιριστές, στο περιθώριο της προπόνησης, να τους ανυψώσει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Η προετοιμασία των "κιτρίνων" συνεχίζεται με πρωινή προπόνηση την Τετάρτη στο "Δασυγένειο" ενώ μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει το απόγευμα της ίδιας ημέρας για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ