ΑΡΗΣ

Ένα μήνα εκτός ο Κύργιας

Ένα μήνα εκτός ο Κύργιας
INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Κύργιας θα μείνει τελικά έναν μήνα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη με στόχο να προλάβει το παιχνίδι πρωταθλήματος στην Βέροια.

Έναν μήνα εκτός των υποχρεώσεων του Άρη θα μείνει τελικά ο Μιχάλης Κύργιας με στόχο να προλάβει το παιχνίδι πρωταθλήματος στην Βέροια.

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη είχε υποστεί θλάση στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής και όπως διαπιστώθηκε από τον υπέρηχο που υποβλήθηκε ήταν βαριάς μορφής.

Στο διάστημα της απουσίας του ο Κύργιας θα χάσει εκτός από το χθεσινό παιχνίδι στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη, αυτό της Πέμπτης για την 1 αγωνιστική της Β' φάσης του Κυπέλλου στον Βόλο με τον Ολυμπιακό και δύο ακόμη πρωταθλήματος.

Το εντός έδρας της Κυριακής στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Παναιτωλικό.Κι όσο για το παιχνίδι με την Βέροια στο Δημοτικό Στάδιο της πρωτεύουσας της Ημαθίας θα διεξαχθεί μετά από την διακοπή του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας στις 20 Οκτωβρίου.

Μετά το αποτέλεσμα του υπέρηχου που υποβλήθηκε ο Κύργιας ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής, έκρινε πως ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται σε σχεδόν ένα μήνα. Κάτι που σημαίνει και πάλι ότι οριακά προλαβαίνει το παιχνίδι με την "Βασίλισσα του βορρά".

Στα συν για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς μετά την χθεσινή ήττα στα Πηγάδια από την Skoda Ξάνθη είναι ότι πλέον μπορεί να υπολογίζει στο Νταβίντ Αγκάνθο καθώς ο Ισπανός επιθετικός εξέτισε και την πέμπτη αγωνιστική της τιμωρίας του. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνει το φετινό του ντεμπούτο μεθαύριο στο παιχνίδι Κυπέλλου στον Βόλο με τον Ολυμπιακό.

Ακόμη ο Σέρβος τεχνικός του Άρη που προτίθεται να ρίξει το βάρος του στην ανύψωση της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών του περιμένει σήμερα να ενημερωθεί για την κατάσταση των Τάτου και Σταυρόπουλου ενώ φάνηκε χθες να κερδίζει τους Έλσνερ και Ιμπέχ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ